Ujszulottnek puhafalu mozest rakni vizszintig dontheto sportkocsiba hulyeseg? Vagy jobb inkabb venni egy tobbfunkciost?
Nekem mind a harom gyerekemnel igy volt
Bar az is igaz h teliek :-)
A kovetkezo telre is megfelelo volt a puha mozes mert at lehetett alakitani h ulni is lehessen benne.
Itt bent a varosban ez volt a legkenyelmesebb megoldas. Nezegettem en is haromfunkciosat meg egyebet de azt keptelenseg feltenni a buszra egyedul. Ezt meg felkaptam es hiphop.
Kedves elso
Es hogy lehetett atalakitani a puha falu mozest?
Van esetleg ahol tudok olyat venni?
Huha
Hauck volt a puha mozes suurka narancs szin a Vateran vettem
Egy fa lap volt az aljaban - ha kiemeled akkor stabilan benne marad a gyerek - pl akkor jo ha elaludt
Zipzar es patentek voltak rajta es a fejreszt le lehetett szedni akkor mint labzsak funkcionalt, meg a tetejet igy nyitott volt.
Tudom bena vagyok :-D
De az elso talalat az a szurke piros ...
Jonak tűnik
Koszi
Es a 2 in 1 babakocsi ami allithato mozesbol all
Es nagyobb gyereknel atalakithato sportressze
Es ha abba elalszik a gyerek ugyanugy vizszintesbe teheto illetve hatradontheto?
Nem lesz az mar rovid?
Hat nekem giraffe club sport kocsim volt az ami fektethetos es esernyore csukhato.
Siman belefert a hauck puha mozes. Nem volt rovid neki.
Osszesen ketto evig hasznaltam. Az elso tejen szuletett akkor csak 3-4 honapot ertelemszeruen akkor velefert rendesen :-D
A kovetkezo telen inkabb mar ucsorgott benne, azert volt jo mert bele tudtam kotni es nem csuszott ki belole(marmint a babakocsibol a mozes), es az elejen lezippeztem csizma lekap, gyerek betesz, zip becsuk, mivel jo vastag nem fazott benne. Ekkor mar a fejreszt lepattentoltam.
Ha elaludt siman ledontottem a hattamlat es fel a labreszt asszem olyan 70-75cm kozott volt igy a hossza.
Ja meg ket evesen is belebujt :-) igaz akkor csak jatekbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!