Nem szerettem volna mai "modern" babakocsit amikkel mostanság szaladgálnak az anyukák ezért külföldtől rendeltem egy kicsit hagyományosabbat. De attól félek ki fognak nézni miatta...
Hat kit erdekel:DD jaj istenem... Engem meg a szuletendo kisfiam nevevel piszkalnak,a megjegyzem vadidegen anyukak mert nekik nem tetszik,meg azzal hogy jaj szegeny gyerekek mit fognak szolni mert igy szetvagyok tetovalva,nameghat a piercingjeim.. Szerinted?:) Igy jartak:)
Ha neked mas az izlesed,nyugodt szivvel tarts ki mellette. Javaslom a babadat is arra neveld,hogy ne adja fel majd az egyeniseget a tomeg akarata es elvarasa miatt.. Enis igy fogok tenni az en babaimmal:)
2018. máj. 27. 22:16
2/27 anonim válasza:
Kerdezo, ha ettől félsz, akkor miért rendelted, hm?
2018. máj. 27. 22:20
3/27 anonim válasza:
Kérdező, őszinte leszek. Életemben nem néztem más anyuka babakocsiját, a lehető legkevésbé sem érdekel, és azt sem tapasztaltam hogy bárkit érdekelne hogy én miben tologatom a gyerekeimet. Minden rossz indulat nélkül szerinted ki a fenét fog érdekelni hogy klasszikus e a babakocsid?
2018. máj. 27. 22:30
4/27 anonim válasza:
4-esnek van igaza. Kit érdekel, hogy másnak milyen babakocsija van. Egyet nem tudnék felidézni a környezetemből, mert rá se hederítek máséra. A lényeg, hogy neked megfeleljen!
2018. máj. 27. 22:46
5/27 anonim válasza:
A megszállott hurci anyukák pusztán a babakocsi miatt le fognak nézni. Szóval ne aggódj. Hurcizz! 😊
Viccet félretéve, a legtöbb anyuka nem foglalkozik ilyenekkel.
2018. máj. 27. 22:55
6/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ☺️☺️ Csak azért gondoltam, mert tőlem pl egyből azt kérdezték a "plázacica" ismerőseim, hogy milyen babakocsi lesz. 😁
De persze senki nem mondta, hogy rossz, csak, hogy neki a mai divatú jobban bejön ☺️
2018. máj. 28. 00:23
7/27 anonim válasza:
Mit jelenet az,hogy modern illetve hagyományos babakocsi?Megkülönböztetünk olyat?Amúgy meg aki a fene nézi?Sosem jutott eszembe,hogy nézzem,ki milyet vett.
2018. máj. 28. 05:19
8/27 anonim válasza:
Nem vagyok plázacica, de megnézem a babakocsikat, de nem azért, hogy más anyagi helyzetét méregessem. A funkció, kialakítás érdekel. A legjobb a gyereknek.
2018. máj. 28. 05:58
9/27 anonim válasza:
😂 World first problem
Én aztán telibeszrom, milyen babakocsid van.
2018. máj. 28. 06:25
10/27 anonim válasza:
Mindig megnézem a babakocsikat,és épp úgy megdöbbenek hogy a pénzes csajszi egy ezer éves,szakadt kocsit tol,ez komoly mondom éveket vártak a babára,és egy rendes babakocsit nem tudott venni. De a 16 éves kis barna leányzó akinél derékig ér a gaz és a szemét a kapuban,stokkét tologat. Mindkettő személyes tapasztalat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!