Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Vennétek új gyerekülést vagy...

Vennétek új gyerekülést vagy használnátok a szerintem nem jó állapotban levő kölcsön kapottat?

Figyelt kérdés

Ránézésre csak koszos, de a hungarocell oldalon szét van törve és a műanyag is meg van repedve az alján.

A családban mindenki szerint örüljek, hogy egy újonnan 70 ezres ülést kaptunk, de én inkább vennék egy újat, 10-20 ezret félre tudnánk rá tenni, egy olcsó, sérülésmentes ülés csak jobb egy drága de régi, eléggé használt modellnél.

Ezt a cikket találtam:

[link]

De mindenki azt mondja, hogy ez teljesen jó és ne költsek ennyit feleslegesen...

2017. febr. 27. 08:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Vennek ujat. Van olcsobb is azert. Ez hiaba kerult 70-be, ha torott semmit se ved.

Vegyel ujat. Te vagy felelos a gyerekedert nem a krakogok. Aztan ha baj lesz, a te gyereked serul nem az oveke.

2017. febr. 27. 09:33
 12/18 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a férjem is a krákogók között van.

A haverja taxis, abból is mindig nézeteltérés volt, hogy taxiba nem kötelező gyerekülés így mondta, hogy ne vigyek ha vele megyünk, mert nem büntetnek meg. Kit érdekel, hogy nem büntetnek, nem azért viszem..

Nagyszülők szerint szintén nem kell, ők is felneveltek minket anélkül, hogy hű de biztonságos ülésünk lett volna, szóval ha már kaptuk, akkor a cuki Hello Kittys kölcsön nagyon jó mert aranyos kislányos és van rajta pohártartó.

2017. febr. 27. 09:41
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Fogd a penzt menj es vegyel. Tegyel ra nagy ivben mit ugat a ferjed meg a nagyszulok. Epeszu embernek a gyerek biztonsaga a legfontosabb.
2017. febr. 27. 09:46
 14/18 anonim ***** válasza:

En is vennek.

A gyerekules az egyetlen dolog amiben nem hasznalnek hasznaltat.

Igaz en baromi dragan vettem,mert szeretnem min 2 eves koraig hattal utaztatni,de nekem ennyit meger a gyerekem biztonsaga.

Ne hagyd magad.ferjednek mond meg,hogy ez kb olyan,mintha o ugy vezetne az autojat,hogy valami fontos (pl a fek) felig el lenne vagva.fog a fek....egy darabig,de lehet egy satufeknel felmondana a szolgalatot.

O kozlekedne igy?ez a gyerekules is kb igy van.jo-jo,de egy esetleges utkozesnel nem erne semmit.

2017. febr. 27. 11:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt szoktam a leghülyébb érvnek tartani, hogy a rendőr büntet-e.

Ha a gyerek meghal, vagy megnyomorodik ki nem szarja le, hogy büntetett volna-e a rendőr??? Erre mit mondd a férjed? Pont a taxis havernak kellene tudnia, mennyi őrült közlekedik az utakon.

A nagyszülőknek meg üzenem, annó volt 1 utcában kb 3 autó, most minden családnál 2... Kicsit sűrűsödött a közlekedés, napra lebontva kicsit több a baleset...

Állj a sarkadra, és mondd meg, hogy nem ülteted ülés nélkül a gyereket kocsiba, mert az kiskorú veszélyeztetése.

2017. febr. 27. 11:48
 16/18 anonim ***** válasza:
64%

Mennyit utaztok illetve milyen távokra?

A használtat így én sem használnám, de az igazság az, hogy ha viszonylag sokat utaztok, akkor a 10-20 ezres ülésbe sem raknám bele a gyereket. Ha csak ovi-haza pár perc alatt, akkor még csak-csak elmegy a rosszabb minőségű (bár 1 perc alatt is történhet baleset), de ha többet utaztok, akkor nem.

2017. febr. 27. 12:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha sérült,akkor inkább vennék egy olcsóbb "ócskább" ülést,még az is biztonságosabb,mint a sérült,hiába volt drága. Azt meg,hogy megbüntetnek-e pont leszarnám,a gyerek biztonsága legyen már az első.
2017. febr. 27. 14:03
 18/18 anonim ***** válasza:
A 10-20 ezres sem a legjobb, de a sérült ülésnél mindenképp jobb. Nem azért kell az ülés, hogy a rendőr ne büntessen, hanem hogy a gyereket is biztonságosan be lehessen kötni az autóba. Biztonságosan! Egy törött, repedt vacak nem biztonságos. Jó lenne, ha felfogná a család, és nem csak a pénz részénél ragadnának le.
2017. febr. 27. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!