Kölcsön mérlegért mit adjak?
Figyelt kérdés
A védőnő adott kölcsön babamérleget, 6 hete nálunk van. Elfelejtettem megkérdezni, mivel tartozok. Ha pénzt kér természetesen kifizetem, de ha nem kér, akkor mit adjak? Egy bonbont? Nem akarom csak egy köszönömmel elintézni. Vagy el kéne?2016. szept. 2. 09:52
1/6 anonim válasza:
Ha nincs kiírva , vagy nem mondta, hogy mennyi a bérleti díja (nálunk azt hiszem 2-3000 Ft körül van 1 hónapra), akkor megkérdezném. Ha azt mondaná, hogy nincs díja, akkor megköszönném. Én nem vennék semmit.
2/6 anonim válasza:
Ha nem kell érte fizetni, akkor én adnék valamit a köszönöm mellé. Ahogy írtad, egy bon-bon vagy valami ilyesmi, ha esetleg jobban ismered és tudod, hogy miket szeret, akkor személyre szabottan az. Én ilyen csomagokba szoktam tenni pl. érdekesebb magokat pl. kesudiót, aszalt gyümölcsöket (csak hogy ne mindig csoki legyen és ital).
3/6 anonim válasza:
Ha nem kér pénzt és van gyermeke, akkor olyasmi legyen előkészítve, ami a gyermekének jó. Azt biztosan elfogadja.
Az esetben inkább 2-3 kis csomag cukorka, vagy kisebb tábla csoki, + pár szem olyan gyümölcs, ami nem romlik gyorsan (kivi, narancs, kókusz, stb. stb.)
Jobban fog örülni neki, mint egy méregdrága desszertnek, hasonlónak.
4/6 anonim válasza:
nálunk a védőnőnél ingyen van. aláírtam egy papírt hogy elhoztam, meg akkor amikor vissza vittem. semmit nem adtam,az egy olyan dolog ami jár az anyának ha kéri vagy van épp bent kiadható mérleg
5/6 anonim válasza:
attól függ, hogy a védőnő, mint anyuka adta oda kölcsön a saját mérlegét, vagy van a tanácsadónak egy mérlege, amit el lehet vinni szükség esetén.
előbbi esetbecsoki, vagy valami a gyerkőcének, utóbbi esetben egy köszönöm is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!