Vennétek új gyerekülést vagy használnátok a szerintem nem jó állapotban levő kölcsön kapottat?
Ránézésre csak koszos, de a hungarocell oldalon szét van törve és a műanyag is meg van repedve az alján.
A családban mindenki szerint örüljek, hogy egy újonnan 70 ezres ülést kaptunk, de én inkább vennék egy újat, 10-20 ezret félre tudnánk rá tenni, egy olcsó, sérülésmentes ülés csak jobb egy drága de régi, eléggé használt modellnél.
Ezt a cikket találtam:
De mindenki azt mondja, hogy ez teljesen jó és ne költsek ennyit feleslegesen...
Vennék újat, ha a használt ülés nem újszerű állapotú. Millió használt dolgot vettem már a gyereknek, nem az a gond vele, hanem az állapota. Mi kaptunk rossz állapotú etetőszéket, szakadt volt és nehéz volt nyitni-csukni, így inkább vettem újat.
A repedt műanyagú ülésbe meg pláne ne üljön a gyerek.
A TE gyerekednek a TE pénzedből vegyél újat, legfontosabb a biztonság!
A "mindenkiknek" pedig nyomd a kezébe a cikket, olvastasd el és kérdezd meg, vállalják-e a felelősséget, ha baj történik?
Mi is újat vettünk, mindből, de nem drágát.
Hordozó után nekünk is az a Caretero Scope volt, amit linkeltek. AMikor kinőtte, vettünk szintén Careterot, 9-36-ost az egyik kocsiba, másikba meg Naniát (aminek nem túl jó a töréstesztje, de azt kb 5 utcányira használjuk csak: ovi-haza).
Használtat azért nem vennék, mert nem tudom, volt-e balesete. Mert ha még nem is látszik rajta semmi törés, akkor is lehetséges, hogy már meggyengült valahol. Ha meg látható sérülések vannak rajta, akkor biztos nem használnám.
Nem is értem a környezetedet. Ez az ülés a gyereked életét menti meg adott helyzetben, és ők beleültetnék egy repedt ülésbe????
Az az ülés kuka! Életveszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!