Melyik ülésmagasítót vennétek a kettő közül és miért?
2017. jan. 6. 06:54
1/7 anonim válasza:
Nem derül ki a különbség (az árán kívül).
Egyébként valószínűleg egyiket sem. A nania nem minőség.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem, esetleg márkát tudnál ajánlani?
2017. jan. 6. 07:42
3/7 anonim válasza:
Egyiket sem. Amíg kell ülés, addig 36 kg-ig gyerekülésbe fog ülni (7 éves, 23 kg, 126 cm). Még egy pár év, azt már kibírjuk.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor inkább ülést nézek én is.
2017. jan. 6. 07:54
5/7 anonim válasza:
Ülésmagasítóból megteszi az 1500 Ft-os is, mert az már csak emel tényleg, egy darab hungarocell, nem véd, nincs funkciója más.
6/7 anonim válasza:
Olyan ülést nézz, aminek levehető a háttámlája. Azt később ülés magasitóként lehet használni. Nekünk is olyan van... márkáját fejből nem tudom, de a Brendon - ban vettük.
7/7 anonim válasza:
Egyiket sem.
Ennyiért Naniát? Felejtsd el. A Nania a leggagyibb.
Nekünk egyik kocsiban az van, amivel kb csak az oviig viszem (5 utcányira).
A másik kocsiban eddig Caretero scope 0-25-ös volt
azt most nőtte ki, így maradtunk a márkánál, és ilyet vettünk:
Ez magasítóvá is alakítható.
(áprilisban lesz 4 éves, 20 kg és 105 cm a fiam)
Most látom, hogy 25kg fölötti magasítókat néztél. Ha már olyan nagy a gyerek, tényleg elég a legegyszerűbb hungarocell is 1500 ft-ért, ami picit megemeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!