Milyen babakocsit vennétek, újszülött ikerpárnak + egy 17 hónapos kisgyereknek?
kicsiknek egy ikerkocsi, nagy pedig mehet a hátadra...
vagy egyéb más testvérkocsi, és az egyik kicsi rajtad.
Nekem 14 honap van a ket gyerek kozott, de a kosebbik sem iker. Vettunk ikerbabakocsit, de vegul teljesen felesleges volt, nem iagazn hasznaltuk, mert a nagyobb mar nem akart babakocsiban lenni. Nyilvan a gyerektol is fugg, o nagyon szepen setalt, maradt mellettem, ha kertem es sokat is birt menni. De az occse pl 2 eves koraig kb el sem akarta hagyni a babakocsit, max jatszoteren, parkban szallt ki szivesen, tehat te ismered a gyerekedet, hogy kell-e majd meg neki a babakocsi, vagy sem.
Nem irtad, hogy mennyi penzt szantok ra, de ha magasabb arkategoria belefer, akkor en nagyon ajanlom neked a bugaboo-t.
Van olyan testverfellepo, amin nem csak allni tud, hanem le is ulhet a gyerek.
Igy nez ki: [link]
Ikerbabakocsijuk is van, Bugaboo Donkey, mi neztuk uzletben (vegul nem azt vasztottuk mert ugye nem ikreknek kellett, csak par honapra akartunk egyet a kis korkulobseg miatt.)
A donkey-ra adapterrel csatlakoztathato ez a fellepo, de az adapter nem nagy tetel, azt hiszem a tobbi bugaboo-ra adapter nelkul felmegy.
Azt nem tudom, hogy mas markaju babakocsikkal kompatibilis-e, vagy mas markanak van-e hasonlo testverfellepoje, de tokeletes megoldas lehet nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!