Újszülött kortól használható multifunkciós könnyű babakocsit keresek. Kinek mi vált be?
Decemberre várom a kisfiam. Most kezdtem el nézegetni a babakocsikat, de nagyon nehéz választani. Néztem a Hartanokat, de azok sztem nagyon drágák és a vélemények szerint rettentő nehezek is. Mindenképp olyat szeretnék, ami autóba is könnyen használható isofixes. Mivel az elején télen én sem vagyok az a kimozdulós fajta, a mózeskosár pl szerintem nem nagyon kell, de mivel első baba és sokaktól kapom az instrukciókat már kezdek elveszni... :(
Azt se tudom honnan közelítsem meg a kérdést azon kívül, hogy a gyereknek a legjobbat szeretném persze, de nem 300e-ért...
Fontos, hogy vidéken élek, nem fogok nagyvárosba cipekedni, de sokat fogunk utazni, mert a nagyszülők 300km-re vannak.
Amiket néztem, vagy ilyesmik :)
MamaKiddies prémium 3in1:
Quinny Zapp Xtra2:
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv,
27 hkm
Mi is téli babát várunk, szintén vidék, tehát BKV itt nincs, de az út göröngyöket nagy kerekekkel szeretnénk kiküszöbölni. Elég sokat olvastam utána, és a vélemények alapján ilyet vettünk:
Egyelőre baba nélkül próbáltuk ki, de könnyű, fordulékony és nekem terhesen sem volt nehéz átcserélni a vázon a mózeskosarat másik rátétre. Kocsiban szállítva kicsit széles (nem esernyőre hajtható), de nekünk megtetszett.
Nekünk Peg Perego Pliko p3 volt (van), vettünk hozzá mózest és hordozót is. Nagyon szerettük az első gyereknél, ezt fogjuk használni most is. Ilyen, csak nem ebben a színben:
Egyébként OK, hogy nem vagy kimozdulós fajta, de azért a mózest ne vesd el, a babát kell vinni levegőzni, ezt kb 6-7 hós koráig azért mózesben jobb. A lányom szeptember végi, télen is simán kint voltunk egy-másfél órát. Ha a babád télen születik, akkor meg már tavasz fele az idő is jobb. Ráadásul, amikor az ember egész nap a 4 falat látja a babával, jót tesz a léleknek is egy kis friss levegő. :-)
En mindenkeppen ajanlom a mozest.teli baba lesz,a mozesben jobban vedve van a hidegtol,szeltol.
Napi egy seta a minimum a picinek,telen is.tavasszal,nyaron,osszel jobb ha minel tobbet vagytok kint.ha pl csak aludni is de kiteszed a levegore mikor nincs -20 fok akkor is jobb a mozes.
A mienk lapra csukodik,de csak a vazat visszuk es a hordit egyenlore.igy csak vazzal a kocsiban siman elferunk.mire a hordit kinovi addigra meg veszunk sport kocsit ami esernyore csukhato.
Figyelj arra,hogy mekkora a sport resze.a mienk eleg kicsi.a kisfiam 6hos lesz de mar vegig eri a hattamlat,a mozest 3 hosan kinotte.
Amugy imadom babakocsi,de jobb lenne a sport resze hosszabb lenne.
Figyelj a kerekeire,ha falun laktok,inkabb nagy,pumpalhato kerekut keress.az sokkal kenyelmesebb a babanak.
En meg a kupolat szoktam mondani,hogy jol elore lehessen huzni,hogy ne susse ki a gyerek szemet a nap.
Konkret markat nem tudok.ami nekunk van azt mar nem lehet ujjan kapni,es nem is ismert marka kishazankban.
Azt meg,hogy most mely markak milyenek nem tudom.
Nekem is MamaKiddies van 😃 Nagyon Szeretem én is és a lányom is.
Teljesen még vagyok vele elégedve. Falunk földúton ( kövekkel tarkítva) és városban is használom. Szuper!!!
Könnyű, jól irányítható
Csak ajánlani tudom! 😃
A mamakiddies még véletlenül sem isofixes, a hordozója papírvékony műanyag, adac teszten nem találod.
A mózese jó, a sportrésze vicc kategória, nagyon mini.
Sziasztok! Először is köszönöm a sok pozitív és hasznos tanácsokat. Semmiképp se vetem el a mozest, csak nem találtam hasznosnak. De ki szeretném tenni télen is a gyerkőcöt, m nagyon jót tudnak aludni úgy látom. Persze nem nagyon hidegben. És igazán úgy látom akkor lesz nagyobb haszna. Uh marad a Mózes. Emellett persze sétálok majd vele, legalábbis tervezem 😊
A babahordozo nem baj h nem isofix csak az egyszerűbb lenne, de Úgyis tervezünk ha már nagyobb lesz normal autosulest venni neki. Na az fontos lesz h isofix legyen. Eddig úgy látom h ami nekem jobban tetszik a mamakiddiesrol több vélemény van. Több helyen is pozitívan értékelték ezt, de azért még nézegetem a többit is, csak nagyon nehezen tudok dönteni.
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!