Melyik babakocsit vennétek meg? Másfél éves a lányom és teljesen tanácstalan vagyok. Ezt a kettőt néztem ki. A multifunkciosat kölcsönadom, szeptembertől tehát mindenre ezt kell majd használnunk.
Amúgy én sem! Nem tetszik.
A lányom is másfél éves. Már inkább sétálni szeretne, pl neki ebben a kórban nem is vennék már babakocsit.
Vegyél triciklit. Nagyon cukik vannak:)
3-as vagyok, tessék tricikli is. Mindkettőről jó tapasztalatom van.
Köszönöm! Igen elfelejtettem mellérírni de lehet, hogy kellett volna. Használtan venném. Nem, nincs rá ennyi pénzem.
Az én lányom meg az ellenkezője egyre kevesebbet akar sétálni. Mivel rengeteget jövünk megyünk kell a kocsi.
A buszra könnyebb feltenni a babakocsit mint a triciklit :D meghát télen is kelleni fog ezért érdeklődöm melyik praktikusabb.
Volt egy ilyen esernyőkocsink de nagyon utáltam ezért eladtam.
Dönthető háttámla kell mert van, hogy egész nap nem vagyunk itthon dr Ő ebéd után alszik.
A cybex teljesen más kategória, mint a chicco, fő kocsinak is megtenné, nyilván az ára is ezt sugallja.
(A linkelt olcsó esernyőkocsi csak annak való, aki rövid sétákra megy és sose indul el a gyerek alvásidejében.)
Muszály babakocsit vennem anélkül nem tudunk sehova se menni (vagyis városon kivül)nem elég egy tricigli.
Csak nem tudom eldönteni melyiket , melyik a praktikusabb.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!