Melyik babakocsit vennétek meg? Másfél éves a lányom és teljesen tanácstalan vagyok. Ezt a kettőt néztem ki. A multifunkciosat kölcsönadom, szeptembertől tehát mindenre ezt kell majd használnunk.
Nekünk liteway van. Én imádom, bazi könnyű, gyerekkel együtt is fel tudom emelni (nagylány ovijában lépcső van). A kicsi 10 hós, simán eltolom 1 kézzel, habár külön van a karja. Billenteni is könnyü a patkán. Jó a nyári tető, hogy szétszedhető, így elé is le tudom hajtani a kupolát, ha onnan tűz a nap.
Hátránya (mert ennek is van :( ):
A kosara. Se nem túl nagy, se nem lehet bele jól pakolni. Ha fekszik a baba, akkor szinte hozzáférhetetlen. Mondjuk ha ül, akkor még okés is. Én már pakoltam meg a voltból hazafele, akkor nehezebb volt billenteni a patkán. Inkább olyasmibe kényelmetlen, hogy pl a zsömle nem nehéz, de eléggé nagy helyet foglal mondjuk 6 darab.
Nincs rugója a kerekében, így kicsit zötyög (mondjuk a többi pici kocsinak sincs), lehet ez csak nekem furcsa.
Mi második kocsinak használjuk, a nagyot már csak a környéken, sétához használom, ha autóval megyünk, ezt viszem. Szerintem jó.
Amikor én vettem ( használtan), akkor megfigyeltem, hogy nem mindhez van karfa. Szeritem érdemes olyat venni, amikez van.
Én a Cybex-et választanám. Nekünk Onyx-unk van, az jó. Egy hátránya van: ha nagyon hátul fekszik a gyerek, akkor a stabilitása nam jó, döl hátra a kocsi, mert a merevítője előrébb van, mint a felvőfelület. De minden másba jó. Főleg a külön karfát szeretem.
Chicco-t nem ismerem. :(
Nagyon köszönöm az utolsó 2 válaszolónak :) !! A Liteway mellett döntöttünk :) az utolsó előtti válaszoló meggyőzött :) lesz hozzá karfa és lábzsák+esővédő.
Engem az az egy zavar benne pont, hogy külön van a karja de meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!