Nem.
En 50ezerert olyan kocsit vettem,hogy mesel.
Egyreszt tul nagy,masreszt nekem egyaltalan nem is jon be.
Nem.
Egyrészt 65000 Ft-ért vett hugom használt, de szuper állapotú Peg Perego-t 3 éve...használta a kislánya, most a fiam a soros és még egy gyereket tuti ki fog bírni. Szóval 85000 Ft ezért a kocsiért sok.
Másrészt nem tetszik a kocsi. Nekünk pl. fontos volt, hogy ne foglalja el a fél kocsit, ha be kell tenni. A mienk váza esernyőre csukható, a mózesbe meg lehet pakolni. Az első gyereknél egy Touragoo lapra csukható kocsink volt, utáltam, hogy a fél csomagtartót elfoglalta.
Nem.
Te megveszed? Vagy te hirdeted?
Én megvételen gondolkodtam, de abszolút nem ismerem a jó márkákat meg ilyesmi. Ez jónak tűnt és mi is pécsiek vagyunk :)
Köszi a válaszokat! Keresgélek még, aztán majd azokról is biztos teszek fel kérdést :D
Inkább fogalmazd meg magadnak a szempontjaidat és úgy kérd a tanácsot!
Egyszerűbb, gyorsabb.
Nem létezik olyan babakocsi ami minden élethelyzetre tökéletes.
Nem mindegy pl. : hogy cipelned kell az emeletre vagy hogy milyen úton tolnád, mekkora autóba pakolnád, vagy hogy egy nagy kosaras kell a heti bevásárlásokhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!