Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Jól érzem lenéznek emiatt?

Jól érzem lenéznek emiatt?

Figyelt kérdés

Anno mikor vettük a babakocsit nem a divat volt a legfontosabb meg nem is nagyon telt drága kocsira. Mostmár vehetnénk egyet. Ugye ciki ez a babakocsi?

Olyan rosszul érzem magam emiatt már, bár leginkább kocsival járunk mindenhova lehet ezért is. Néha szoktam az udvaron tologatni a kicsit benne.

Most várom a 3. Babát szerintetek vegyünk egyet ha már telik rá? Vagy mindegy már ez a kis idő?

90%-ban autóval megyünk mert senki nem 20 percre lakik tőlünk. Igazság szerint lenne fontosabb dolog is amit szeretnenk venni a házba mert van még rajta csiszolnivaló, de ha nagyon sirnék egy babakocsiért akkor vehetnénk egyet.

Mikor megyünk babakocsival úgy érzem lenéznek amiatt hogy ilyen kocsink van.

Ha nagyon kisirnám vehetnénk egyet. Szerintetek erdemes az utolsó babának vagy inkábbb ne?

[link]

Ilyen egyébként. Vagyis fekete-fehér pöttyös

2016. nov. 13. 16:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
15%

Azt a pénzt amit a babakocsira költenéd,egy dilidokira szánd

Most komolyan????

Magadnak sírnád ki vagy kinek???

Amúgy én vennék e helyett egy márkás babakocsit

Szerintem ez gáz

Főleg hogy a harmadik gyerek lesz,úgyis egy csomó mindenből a nagyobbakét fogja hordani

(tudom mert én is harmadik gyerek vagyok)

Nekem két fiam van

Mindenből vettünk újjat a másodiknak,a kicsi egy darab ruhát/játékot stb. nem örökölt a bátyjától

2016. nov. 13. 17:15
 12/20 anonim ***** válasza:
46%
Kisirnam...jo eg! Tenyleg ez a problemad ennyi pici gyerek mellett?
2016. nov. 13. 17:15
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen kocsink van zöldben, használtan vettem jó áron, azóta két gyereket kiszolgált, meg sem látni rajta, sem azt hogy gyerekek voltak benne, sem azt hogy minden nyáron átmostam alaposan, még mindig új hatású, és még teszek bele kisbabát, ha bejönnek a számításaink... eszembe nem jutna lecserélni új fajtára, nem egy ismerősöm bánta meg a cserét, mert ezek strapabíró, kényelmes kocsik, aki ezért kinevet, azzal már valami baj van...
2016. nov. 13. 17:16
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem pont ilyen babakocsit képzeltem el a leírásod alapján... nem reagálod ezt egy kicsit túl? Nekem édes mindegy mire költöd a pénzedet, de ha annak az összegnek volna más, jobb helye is, akkor tényleg felesleges ilyen rövid időre egy drágát venni, csak mert néhány bourjois barinőd ilyeneket posztol fb-ra. Nem vagy kicsit infantilis, hogy nálad ez a mérce? Hogy kinek mije van fb-on?
2016. nov. 13. 17:24
 15/20 anonim ***** válasza:
77%

Jesszus,csak azért "sírnál ki"(már ez is milyen,hogy a férjednek nyávogsz új babakocsiért) egy új babakocsit,mert a Marika ilyet tologat,meg a fb ezzel van tele??

Akinek ennyire fontos a külső visszaigazolás,annak.nagyon nagy problémái vannak,főként a fejében!

2016. nov. 13. 17:30
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
Nekem így ránézésre nem olyan kocsinak tűnik, ami annyira szegyellnivalo lenne... sokkal gazabbnak tartom azt az ismerősomet, aki egyszobás, penszes albérletbe szült, de a babakocsi majdhogynem kávét is főz...
2016. nov. 13. 18:29
 17/20 anonim ***** válasza:
51%

3,5 éve nagyon Baby Luxot szerettem volna! Tetszett a formája, végül egy Milo Fixet "kaptunk" (én választottam magunknak meghatározott 'ajandék' keretből). Ha irányítható lenne még most is azt használnám, de végül vettem egy Bexa Line-t a második babának. Nem azért mert 'drága' (persze van akinek ez is olcsó, nekünk pont nem) és "menőzzek", hanem mert jól irányítható és ez tetszett.

Ha rosszul érzed magad vele vegyél másikat, de nem hiszem hogy lenéznének ez a kocsi miatt, ha meg mégis van olyan azzal meg nem kell foglalkozni!

2016. nov. 13. 19:08
 18/20 anonim ***** válasza:
71%

Anno(10 éve) egy bergon babakocsit vettünk 50.000Ftért akciósan. Azóta a 3. gyerekkel hasznàlom, semmi baja és imàdom. Szarok a stokkes többszàzezres babakocsis anyukàkra. Akinek az a legfontosabb, hogy azt posztolgassa fészbúkra, hogy hol és milyen babakocsit tologat...hàt csak sajnàlni tudom.

Nekem a gyerekekről is 1-1 kép van kint és azt sem teszem fel sehova hogy hol nyaralunk, mit főztem vagy épp hol vagyok boldog/ elégedett/ mérges stb... Ezek a gàz dolgok, nem a babakocsid.

2016. nov. 13. 20:38
 19/20 anonim ***** válasza:
54%
Nekünk Maxi Cosink van és imádjuk;)
2016. nov. 13. 20:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi ujsag? Kisirtad az uj kocsit?
2016. nov. 25. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!