Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Jól érzem lenéznek emiatt?

Jól érzem lenéznek emiatt?

Figyelt kérdés

Anno mikor vettük a babakocsit nem a divat volt a legfontosabb meg nem is nagyon telt drága kocsira. Mostmár vehetnénk egyet. Ugye ciki ez a babakocsi?

Olyan rosszul érzem magam emiatt már, bár leginkább kocsival járunk mindenhova lehet ezért is. Néha szoktam az udvaron tologatni a kicsit benne.

Most várom a 3. Babát szerintetek vegyünk egyet ha már telik rá? Vagy mindegy már ez a kis idő?

90%-ban autóval megyünk mert senki nem 20 percre lakik tőlünk. Igazság szerint lenne fontosabb dolog is amit szeretnenk venni a házba mert van még rajta csiszolnivaló, de ha nagyon sirnék egy babakocsiért akkor vehetnénk egyet.

Mikor megyünk babakocsival úgy érzem lenéznek amiatt hogy ilyen kocsink van.

Ha nagyon kisirnám vehetnénk egyet. Szerintetek erdemes az utolsó babának vagy inkábbb ne?

[link]

Ilyen egyébként. Vagyis fekete-fehér pöttyös

2016. nov. 13. 16:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
60%

Ilyenekkel nem foglalkoznék!

"Ha nagyon kisirnám vehetnénk egyet." Ez nem értem. Kinek sírnál?

2016. nov. 13. 16:47
 2/20 anonim ***** válasza:
54%

Kisírnád magadnak??? :)

Anyucitól, apucitól?

Nem kellett volna előbb felnőni (agyban) mielőtt 3(?) gyereket vállaltok?

2016. nov. 13. 16:47
 3/20 anonim ***** válasza:
90%
A lőtéri papírkutya f----szát nem érdekli, hogy te milyen babakocsiban tologatod a gyerekeidet, ezt elhiheted. Ha tiszta, nem szakadt a kocsi, akkor semmi ciki sincs egyikben sem, ebben sem.
2016. nov. 13. 17:00
 4/20 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem csak bebeszéled magadnak. Ha szereted, a babák is szerették én biztosan nem cserélném le. De ha nagyon másikat akarsz, használtak között nézelődjetek.
2016. nov. 13. 17:01
 5/20 anonim ***** válasza:
66%
Akkor most ilyen kocsitok van,mint amit megosztottál??? És ezt te szégyenled??? Mi használtat vettünk,Bergont,régebbi kiadást..a lőtéri döglött bolhás kutyát sem érdekli mások mit szólnak hozzá,hogy nem a legmenőbb 170 ezer ft-os kocsiban tolom a fiamat. Mi is inkább a házra költöttük az árát,az fontosabb,mint hogy divatoljak egy babakocsival. Hidd el..semmivel sem másabb az a gyerek aki méreg drága kocsiba fekszik. Az is büdöset tojik ám,és nincsen aranyból sem a kakija. Totál begőzölök amikor vergődnek a szülők! A gyereknek az anyja a legfontosabb,nem fog évek múlva bíróságra menni,mert csak 80 ezres kocsiba tologattad.
2016. nov. 13. 17:01
 6/20 anonim ***** válasza:
56%
Senkit nem érdekel miben tologatod a gyereked.
2016. nov. 13. 17:02
 7/20 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem semmi baj nincsen ezzel a babakocsival. Működni működik, kényelmesnek kénylemes, nem értem a problémát.

A mai fiatalok élete egy nagy po:csméregetés, kinek milyen telója van, kinek milyen kocsija, háza, cipője, kése, pulcsija, kabátja, ect...

Nehogy már néhány hónapos korában elkezdődjön ez az egész.

2016. nov. 13. 17:02
 8/20 A kérdező kommentje:

Ez jó anyuci meg apuci.... közük nincs hozzá!

A férjemmel vettük.

Szerették a gyerekek mert széles nagy es stram. Tiszta kiban takaritva.

Lehet bebeszélem magamnak valóban.

Nem vagyok már gyerek aki az anyuci, meg apucit irta lehet csak egyszerűen ebbe a rohanó és ultramodern világba maradninak es csóronak érzem magam.

Lehet csak hogy itt állandóan ezeket a több 100.000 babakocsikat vásárolják meg a facebookon is az ismerőseim ezeket posztolgatják feszt. Alig lépek már fel arra is mert mast se látok csak ilyeneket.

Eddig elvoltam ezzel a babakocsival.

Igaza van annak irja bebeszelem.

Köszönöm! MEgpróbálom abba hagyni.

2016. nov. 13. 17:06
 9/20 A kérdező kommentje:
Azt is oda irtam hogy a házra költöttünk mert ott körül költöztünk sajátba. Mostmár azért telne rá a kettőnk fizeteséből mert nagyjaból rendezőtünk.
2016. nov. 13. 17:12
 10/20 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem neked magadban kell rendet tenne, mert süt az irigység minden szabadból... Te az anyagiakban látod a boldogságot és ez nagyon sajnálatos.
2016. nov. 13. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!