Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mi ez a stokke babakocsi...

Mi ez a stokke babakocsi imádat mindenkinél?

Figyelt kérdés
Az édes élet után szabadon? Vagy annyira jó minőségű és árában jó hogy más babakocsi elbújhat mellette?
2016. nov. 6. 10:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nem tetszik az az igazság. Ami van is,amint ül,cserélem le sportra,mert nagy dromedár állat ez,a marha nagy csomagtartóba is éppen befér a váza széltében,s emiatt alig tudunk még mellé bepakolni pár bőrönd táskát. Bár ha úton lesz a harmadik baba is,akkor autót cserélünk,7személyesre,hátsó 2ülést kiszerelve már elfér minden.
2016. nov. 6. 18:06
 22/29 anonim válasza:
59%
Szóval akinek Stokkéja van, az nem is foglalkozik a gyerekével... Értem, micsoda következtetések. :D
2016. nov. 6. 18:41
 23/29 anonim ***** válasza:
39%

a következtetés nem ez belőle..(ha az idézetre értetted)

hanem a baba szemszögéből írták mennyire számít neki a babakocsi márkája. kb semmit, mert anya szeretete a fontos neki és nem a pénze, hogy stokkban van e.

2016. nov. 6. 20:38
 24/29 anonim ***** válasza:
81%

Hasonló pénzösszeget költöttem babakocsira (és tartozékaira...autósülés, mózes stb) de stokke-t nem vennék, mert nem tetszik.

Én is múló divatnak tartom, de sokan mondják, hogy jó minőségűek

2016. nov. 7. 09:41
 25/29 anonim ***** válasza:
14%

Nem tudom ez az anya szerete nem a pénzben nyilvánul meg, és ha egy szemétdombon lakok vagy egy 9. emeleti panelban akkor tutti jobb anya vagyok mint egy milliomosnő- Hölgyeim ez a duma még tényleg működik...

Őszintén férfiként ennél visszatetszőbb, unintelligensebb, közönségesebb tartalmú közhelyszerű szöveget kevés helyen olvasni...

Több ismerősömnek volt ilyen babakocsija és férfiként mondom nagyon jól néz ki és 2 hónapostól 2,5 évesig, mindenféle korosztály kiválóan ücsörgött benne.

2016. nov. 7. 12:26
 26/29 anonim ***** válasza:
az elsőnél 5 éve stokke xplorynk volt. meg voltam vele elégedve de nem voltam elájulva tőle. most már viszont olyan lett azóta mint iphonet venni... divat és kész. Én most a kistesónak egy sokkal szebb és különlegesenb babakocsit vettem angliában amit itt sose árultak. imádom hogy nem jön szembe velem az utcán még egy és nem egyből a pénztárcámban akar turkálni aki ránéz.
2016. nov. 13. 10:55
 27/29 anonim ***** válasza:
59%

Utolso, milyet vettel?

Csak kivancsisagbol, mert itt elek.

2016. nov. 13. 11:50
 28/29 anonim ***** válasza:
*Bocsi! Angluában vettem de én Magyarországon élek. Ott nem számít valami nagy számnak de az ismerőseimnek nagyon tetszik. Különleges de azért sokkal visszafogottabban mint egy stokke. Olyan egyedi de nem kérkedős típus.570£ a teljes szett mózessel bundazsákkal. nagyon praktikus.szuper jó tolni is.
2016. nov. 13. 19:18
 29/29 anonim ***** válasza:

Ertem, csak kivancsi vagyok- hogy mi az ami nincs otthon ?

Silver Cross? Nekunk az volt , szerettem :)

Ha lesz meg babam, iCandyt akarok majd :)

2016. nov. 13. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!