Stokke Xplory babakocsit vennénk. Göröngyös, lejtős, néhol hepehupás úton is használható szerintetek?
Párom és én is nagyon szeretnénk Stokke babakocsit, de nem tudjuk, hogy a nlunk lévő hepehupás, göröngyös és néhol földutakon is jól tolható-e, semmi gond nem lenne vele.
Boltban kipróbáltuk és "szerelem volt első látásra", de ha az itteni takon nem megfelelő muszáj lemondanunk róla. :(
Kérem csak az írjon akinek tapasztalata is van!
24 hkm
Én is nemrég kerestem terepre is.
Nekem a concord, peg perego, bugabbo buffalo meg buganboo+1 babakocsit ajánlották.
A maxi cosi elég nehéz tán.
Ezeket nézd meg a neten.
1 vagyok.
Latod más is a concordot mondja inkabb.
Ne legy már Hódi Pamela! Nem olyan jó az a babakocsi.
Nem is divatból vennénk ezt a babakocsit, hanem mert kipróbáltuk és tényleg minden igényünknek 100%-ig megfelel.
Tolni nagyon egyszerű akár 1 kézzel is, a kisbabám magasan lehet benne illetve könnyű és lépcsőztethető is, ami plusz előny.
Nem divatból tolnánk benne a gyerekünket, hanem azért mert tényleg egy gyönyörű, egyszerű és jó babakocsiról van szó. Sajnos a boltban elfelejtettük megkérdezni, hogy milyen utakon használható.
A másik fele, hogy megengedünk most magunknak egy kicsit felsőbb kategóriás babakocsit, mivel a Picurink a rokonoktól "örökölt" eddig a kiságytól kezdve a ruhákon át mindent. Szinte semmire nem kell új dolgokból költenünk, csak a babakocsi hiányzik.
Értem amit irsz hogy nem divatból vennétek, akkor menj vissza a bolba vagy keresd ki a számát és hivd fel kérdezd meg milyen utakra való.
Kicsi kereke van nehez tolni szerintem földes úton vagy mondjuk köves úton.
Ha macska kövön azt hitték kifog esni a gyerek akkor valószinű sima betonútra tervezték.
De ez csak az én véleményem.
A barátnőmnek ilyen van, mondjuk svájcba ott azért annyira ez a babakocsi nem menő de altalában beton úton viszi. Megkérdezzem neked?
Az a gond, hogy a mi utcánkba se beton van, a városban is nagyon sok a földút.
De megköszönném. (:
Ez tipikus "belvárosi" kocsi, sehol sem ajánlják terepre.
Mi is néztük, de mindenütt azt mondták, hogy oda ezt ne!
Így mi a Mama's Papa's mellett döntöttünk, ez sem olcsó, de rosszabb útviszonyokra tökéletes. Még a Bugaboo-t ajánlották egyébként, ha nem csak a bevásárló körutadra használnátok a kocsit. Ez viszont drágább, mint a Stokke.
Azt mondta baratnőm hogy betonos úton szépen kónnyen lehet tolni, de egy kis füvesebb részen mondjuk a parkba ahova járnak már nehéz betolni.
Ha ez segit.
Ő egyébként szereti de nem sokat hasznalták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!