Stokke Xplory babakocsit vennénk. Göröngyös, lejtős, néhol hepehupás úton is használható szerintetek?
Párom és én is nagyon szeretnénk Stokke babakocsit, de nem tudjuk, hogy a nlunk lévő hepehupás, göröngyös és néhol földutakon is jól tolható-e, semmi gond nem lenne vele.
Boltban kipróbáltuk és "szerelem volt első látásra", de ha az itteni takon nem megfelelő muszáj lemondanunk róla. :(
Kérem csak az írjon akinek tapasztalata is van!
24 hkm
Kulfoldon lakom, itta Stokke kb kozepkategoria, nem a legjobb terepre. Szenvedni fogtok nem kicsit.
A Quinny tokeletes terepre vagy a Bugaboo ( ami joval magasabb szinten van mint a Stokke )
Stokke Crusi vagy Trailz szerintem megfelelő lenne.Nagyobbak a kerekek,stabilabb.Nekünk Crusi van és imádom,jártunk már vele köves és földes úton is,semmi baj nem volt vele.Barátnőmnek van Trailz-e,szinte ugyanaz a kettő :)
Ha pegperegot választotok,az is jó,egyik rokonunknak van és nagyon szeretik.
Nem hiszem hogy a Stokke középkategória lenne, sem minőségben, sem designban.
Én hegynek felfelé toltam másnak a babakocsiját, egy 3 hónapossal és nem esett ki belőle.
Vannak drága babakocsik a Stokke az egyik piacvezető.
Ahol magasabb az átlag jövedelem és a nők nem írnak olyan butaságokat minthogy instabil meg ronda, meg a gyereknek 3 füle nő tőle, ott minden 2. anyuka, apuka ezt használja, kb 1,5 évig.
Utána meg jön egy 250 ezer forintos Bugaboo Bee.
28/férfi/nem apuka
A Bugaboo miért van jóval magasabb szinten mint a Stokke bármelyik modellje?
Nagyon alacsonyan van a bébiülés és kézifékes..Sok nő van akit idegesít. Az ára szinte megegyezik azon a 10-200-€ különbség nem tesz alacsonyabbá egy márkát sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!