Mi ez a stokke babakocsi imádat mindenkinél?
Nem tudom. Nekem egyáltalán nem tetszik, sőt kimondottan ronda szerintem. Nekem biztos nem kellene. Nem tudom mennyi az ara, de úgy hallottam, hogy több száz ezer az új ára. Nem volt még 100 ezer forintos babakocsim sem, de szerintem egy 100 ezres is tökéletesen megteszi.
Én speciel egy hasznalt Bergon Crosst vettem 18 ezerért és egy Nania sportot újat 28 ezerért, az hordozóval együtt volt. Mindkét járgány három gyereket szolgalt ki és imádtam őket. Megtehettem volna, hogy veszek mondjuk 70 ezerért egy szép állapotú használtat, de nem láttam értelmét. Nekünk nem a babakocsi volt a lényeg. Amúgy a Bergon tökéletes volt újszülöttnek, a Nania meg sportnak. Azt a pénzt másra költöttük inkább.
Elmaradott orszagokban ezzel menoznek.
Nalunk, kulfoldon alja kategoria.
Buta divat, mindenki be akar állni a sorba, mert azt hiszi, ez valami belépő a menők világába.
Soha nem vennék olyan babakocsit, mert a menő-gazdagot játszó, sültbunkó, proli senkik ismertetőjele lett.
Van abban az árban sokkal jobb kocsi is, aki kicsit is igényes magára, mást vesz, mert nem akar azonosulni a fenti réteggel.
Én sok jót olvastam róla és elhondolkoztam rajta. De rájöttem, hogy ennyi pénzt maximum egy olyan babakocsira vagyok hajlandó költeni, ami hiperszuper és még tetszik is. Márpedig szerintem a Stokke babakocsik nagyon rondák. Mostmár az egyetlen ami tetszik benne, hogy magasan van a baba, de csak emiatt nem fizetek ennyit.
Viszont rengeteg Stokkét látok, pedig nem Bp belvárosában élek. Hát, örülök hogy a nagy szegénységbe mindenki megteheti magának, hogy menőzésből vásárol babakocsit, nekem a 150ezres is tökéletesen megteszi (amire ha ránéznek az utcán, nem az ára jut az emberek eszébe)
Itt valóban sok kérdést írnak ki róla (mondjuk az is lehet, hogy pár ember kérdez, csak ők sokat), de "odakint" is sok van?
Én nem figyeltem ezt, azért kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!