Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mi ez a stokke babakocsi...

Mi ez a stokke babakocsi imádat mindenkinél?

Figyelt kérdés
Az édes élet után szabadon? Vagy annyira jó minőségű és árában jó hogy más babakocsi elbújhat mellette?
2016. nov. 6. 10:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
63%

az árából berendeztem a komplett babaszobát mindennel felszerelve :)

babakocsit hordózót ruhat stb...

2016. nov. 6. 11:55
 12/29 A kérdező kommentje:

De aki ilyet vett mitől lett olyan menő?

Én 1x láttam élőbe egy külföldi anyukát a gyerekkel meg a kiskutyával meg apával de akkor mondtam a baratnőmnek hogy olyan pici a kereke meg olyan mintha kiakarna esni a gyerek belőle.

Vagy azért szeretik mert magasan van benne a baba?

2016. nov. 6. 12:14
 13/29 anonim ***** válasza:
75%
Nem a legjobb es sok praktikusabb, szebb van nala. Tul van ez lihegve nagyon;)
2016. nov. 6. 12:16
 14/29 anonim ***** válasza:
87%
Én írtam,hogy nekünk az van.Gondoltam,hogy le leszek pontozva...Tetszik a dizájnja,hogy a baba magasan van és mint írtam az Xplory nekünk se nagyon vált be a kerekek miatt,de a Trailz sokkal sportosabb és masszívabb is.
2016. nov. 6. 12:55
 15/29 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztalak le.

Senkit sem pontoztam.

2016. nov. 6. 13:03
 16/29 anonim ***** válasza:
78%

Nekem az tetszik benne hogy magasan van benne a gyerek. Külseje nem tetszik, valamint az ára is túl sok az én pénztárcámnak.

Viszont kevés olyan babakocsi van amiben ilyen magasan van a gyerek. Talán egyet tálaltam még ami szóba jöhetett.

Mindegy is, mi nem stokket fogunk venni.

Amúgy azért menő, mert státusz szimbólummá vált bizonyos körökben.

2016. nov. 6. 13:11
 17/29 anonim ***** válasza:
26%

"nem volt nekem olyan stabil,mikor már nem kellett elajándékoztuk a hugoméknak."

Wáó, az a csodás testvéri szeretet. Nehogy már az én gyerekemnek legyen rossz egy instabil ócska vacakban, ami egy használt autó ára, hanem legyen rossz a tesómnak és a gyerekének! Na én ezért pontoztalak le. Nem azért mert nem egyezik az ízlésünk.

2016. nov. 6. 13:23
 18/29 A kérdező kommentje:
Te vagy az a nagyokos aki mindenkit lepontoz mindenhol utolsó válaszoló?
2016. nov. 6. 14:59
 19/29 anonim ***** válasza:
60%
Kedves utálatos lepontozgató!Fogalmad sincs,hogy milyen okból adtuk oda nekik a babakocsit.Nyilván nem azért,hogy ártsak nekik.Nem hinném,hogy érdekel,de leírom hátha elolvasod(és ismét lepontozol).Egy szóval nem írtam,hogy nem stabil és mittudomén szétesik.Nekünk nem vált be,mert nem a belvárosban élünk,itt földes út van és itt nem volt jó.A hugomék a belvárosban élnek,oda megfelelő az Xplory.Mivel nézték ezt a fajta kocsit,és éppen eladni készültünk a mienket,akkor szóltam neki,hogy isten ments,nem adom el,legyen az Övéké.Ha még így sem tetszik,akkor pontozgass,pont nem érdekel.(Kérdező nem neked szól :))
2016. nov. 6. 15:20
 20/29 anonim ***** válasza:
65%

nem a Berkiéknek volt ilyen és azt utánozzák?

úgy tudom drága, ezért a vetítős anyák kedvence

de pont nemrég olvastam, valami olyasmit, hogy hiába a drága babakocsi, akkor is az öledbe vágyom, hiába a drága játék is, ha anya csak a minden(nem tudom sajnos idézni), de az a vége, hogy nekem nem a pénzed kell, hanem a szeretet, figyelmesség, az időd. sajnálom, hogy facről nem lehet ide megosztani, úgy átadtam volna egy nagyzolós anyukának.

2016. nov. 6. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!