Mi ez a stokke babakocsi imádat mindenkinél?
az árából berendeztem a komplett babaszobát mindennel felszerelve :)
babakocsit hordózót ruhat stb...
De aki ilyet vett mitől lett olyan menő?
Én 1x láttam élőbe egy külföldi anyukát a gyerekkel meg a kiskutyával meg apával de akkor mondtam a baratnőmnek hogy olyan pici a kereke meg olyan mintha kiakarna esni a gyerek belőle.
Vagy azért szeretik mert magasan van benne a baba?
Én nem pontoztalak le.
Senkit sem pontoztam.
Nekem az tetszik benne hogy magasan van benne a gyerek. Külseje nem tetszik, valamint az ára is túl sok az én pénztárcámnak.
Viszont kevés olyan babakocsi van amiben ilyen magasan van a gyerek. Talán egyet tálaltam még ami szóba jöhetett.
Mindegy is, mi nem stokket fogunk venni.
Amúgy azért menő, mert státusz szimbólummá vált bizonyos körökben.
"nem volt nekem olyan stabil,mikor már nem kellett elajándékoztuk a hugoméknak."
Wáó, az a csodás testvéri szeretet. Nehogy már az én gyerekemnek legyen rossz egy instabil ócska vacakban, ami egy használt autó ára, hanem legyen rossz a tesómnak és a gyerekének! Na én ezért pontoztalak le. Nem azért mert nem egyezik az ízlésünk.
nem a Berkiéknek volt ilyen és azt utánozzák?
úgy tudom drága, ezért a vetítős anyák kedvence
de pont nemrég olvastam, valami olyasmit, hogy hiába a drága babakocsi, akkor is az öledbe vágyom, hiába a drága játék is, ha anya csak a minden(nem tudom sajnos idézni), de az a vége, hogy nekem nem a pénzed kell, hanem a szeretet, figyelmesség, az időd. sajnálom, hogy facről nem lehet ide megosztani, úgy átadtam volna egy nagyzolós anyukának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!