Érdemes lenne testvérbabakocsit venni?
Figyelt kérdés
Kisfiam 11 hónapos,én pedig 37 hetes vagyok a hugival.Nem tudom,hogy vegyünk-e.Lesz olyan,hogy majd egy-egy alkalommal busszal,villamossal kell mennem velük egyedül,akkor nyilván praktikusabb lenne,de nagyon tanácstalan vagyok.Azt se tudom milyen kellene.Nekem az sokkal szimpatikusabb mikor egymás mellett van a két baba,viszont múltkor láttam egy anyukát,alig fért fel az ikres babakocsi,a sofőrnek arrébb kellett állni kicsit.Viszont az,hogy egymás mögött vannak az olyan fura nekem.Tud valaki segíteni,hogy melyik lenne a praktikusabb és hogy kell--e egyáltalán?2016. szept. 23. 13:13
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó,nagyon sokat segitettél.Megnézzük majd.A második vhogy nekem szimpibb,talán ott nincs annyira lent az egyik gyerek.Arról a pótülésrōl tudsz linkelni?Az tök jó lenne,de el se tudom képzelni,még nem láttam ilyet :/
2016. szept. 27. 17:21
12/13 aHermann válasza:
Nekünk ugyanez van, de már csak a pótülést használjuk kicsi kocsiként.
A fiunk még most is képes belepréselni magát pedig jóval nagyobb, mint az átlag 6 évesek.
https://www.youtube.com/watch?v=0wY_ss3ouT4
Itthon a Bababoo-ban kapható.
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi,közben megbarátkoztam az egymás mögött lévō ülésekkel,mert az egymás mellettivel lehet nem férnénk fel buszra.És az a city select double stroller,úristen imádom.Megnéztem jó pár videót,nagyon tetszik,úgyhogy tényleg nagyon köszönöm.A párom szokott menni Ausztriába munkaügyben,de amúgy is járunk ki,mert viszonylag közel vagyunk.Pénteken megyünk megnézni a babakocsit,ha minden jól megy meg is vesszük.Remélem a baba még egy kicsit marad az "albérletben" :)
2016. szept. 28. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!