26 hónap korkülönbséggel szerintetek érdemes testvér
babakocsit venni? Tudtok olyan testvérbabakocsit, ami
egyszemélyesre is átalakitható? Köszönöm!
Figyelt kérdés
A kicsi még a pociban van, a naggyal sokat sétálunk, Ügyesen sétál mellettem, viszont sokszor utazunk, buszozunk, ahol jó azért, ha babakocsiba ülhet, főleg, ha el akar aludni. Nem tudom eldönteni, hogy kell-e testvérbabakocsi majd, a testvérfellépőt azért nem tartom számunkra ideálisnak, mert inkább hosszú távon használunk jelenleg is a babakocsit (most 20 hónapos), ha az alvásidő is beleesik az utazási időbe, hogy kényelmesen tudjon aludni. Köszönöm a válaszokat! :)
2015. jan. 18. 13:59
1/6 anonim válasza:
Mi nem vettünk, de mi kocsival járunk mindenhová, a babakocsit egyébként is ritkán használjuk/tuk/. Egyébként mi olyan 2 éves korától egyáltalán nem iis használtuk a kocsit, mert nem igényelte. Viszont most csak 1 év lesz a 2 babó között igy be kell szerezni. Most nézegettem a neten, találtam egész könnyen használhatót6kényelmeset olx-en, de láttam ilyen 1 személyesre alakíthatót is, azt viszont már nem tudom hogy az olxesen láttam vagy simán mikor a keresőbe beírtam.
2015. jan. 18. 14:33
2/6 anonim válasza:
Szerintem olyan sokáig nem kell már neki a babakocsi, mi lenne ha hordoznád a picit? Kendőben az elején, utána meg válthatsz egy csatosra, vagy másmilyenre, ha még szükség van rá.
2015. jan. 18. 14:33
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes. Nálunk 18 hónap a korkülönbség, de a nagyobb hamar belerázódott a sétálásba. Egyébként az ilyen kocsik elég nagy mérettel, illetve súllyal rendelkeznek. Nem hiszem, hogy kényelmes lenne így a buszozás, vagy egyáltalán felférnétek-e.
Én kezdetben figyeltem rá, hogy alvásidőre otthon legyünk, ha nem jött össze, akkor cipeltem a nagyot. Eleinte a szoptatási idők miatt nem volt nehéz ezt tartani, később pedig már nem kellett. Egyébként a hordozás is jó ötlet.
2015. jan. 18. 14:45
4/6 anonim válasza:
Majdnem ekkora korkülönbséggel nem vettünk. Testvérfellépőn gondolkodtam, de arra se lett szükség. Mi alvásidőre mindig itthon voltunk, így a nagy az ágyába fekhetett le egyből. 2 szoptatás között nem is volt nagy túrákra lehetőségünk.
2015. jan. 18. 14:56
5/6 aHermann válasza:
Szia!
Te ismered a nagyot, és a teherbírását. Nálunk a nagyok között 20 hónap van, és ott életmentő volt egy tesót szállító jármű.
Most a középső és a pici között 28 hónap van. Még csak a környéken sétálgatunk a picivel, de a középső rendszerint besokall a végére. Valószínű előveszem a tesóülőkénket megint, ha hosszabb táv kell, már csak a hiszti miatt is.
Én a helyedben 2 dologban gondolkodnék el, amit s későbbiekben is ki tudsz használni.
Az egyik a pótüléssel bővíthető szimpla kocsi. Pl. a Graco Trekko Duo
A másik egy háti hordozó, amibe a nagyot teheted, és később a kicsit. Így a későbbi kirándulások is meg lennének oldva.
2015. jan. 18. 15:13
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a hordozón én is gondolkodtam, a nagyot is néha vittem benne, végülis minden majd a gyakorlatba dől el. Köszi a tippeket :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!