Érdemes testvér babakocsit venni?
Ezt néztem ki,szerintem ez jó lenne. Van ilyen valakinek?
24 hónap van a gyerekeim között. Mi kaptunk ajándékba egyet, de végülis nem használtuk. Nekünk minden közel van. Ovi-játszó-orvos stb. A nagyfiam kismotorral/bicóval közlekedett, vagy sétált. Ha elfáradt a babakocsinkra az alsó kosár merevítőre állt fel, vagy elöre ült a pici elé, mert még nem ért odáig a lába. Ha alvásidőre esett a séta, volt hogy a kicsit kendőbe tettem a nagy aludt a babakocsiba.
A mai napig előfordul hogy a tesó mögé áll, pl. reggel amikor sietünk az oviba. (már 3,5 éves a nagy).
A testvérkocsit azért nem szerettem, mert rohadt nehéz volt tolni, valamint a két gyereket esélytelen felemelnem a kocsival, márpedig nekünk a lépcsőházból eleve van 3 fok lépcső, az ovinál még több. Bevásárolni a boltban szine lehetetlen, kanyarodni nehéz én nem szerettem.
Viszont, amikor jó hosszú sétára mentünk, direkt fárasztani a gyereket, akkor jól jött a duplakocsi. Amúgy a húgoméktól kaptuk, náluk az ovi olyan jó 20 perc sétára van. Na pl. ők minden nap használták erre az útra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!