Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudnátok ajánlani egy jó...

Tudnátok ajánlani egy jó testvér babakocsit?

Figyelt kérdés
Kb. 30ezerig gondoltam...köszi:)
2013. jan. 18. 11:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Graco Stadium Duo. Bár ez újonnan 60 ezer körül van. Én ezt használtam, nagyon szerettem, a hátsó ülés magasítva van, a hátul ülő gyerek is jobban kilát. Jó nagy bevásárló hálója van. Az első ülést is lehet dönteni, bár nem vízszintesig. A hátsó ülés teljesen vízszintesig dönthető. Lábzsák és pohártartó is tartozik hozzá .
2013. jan. 18. 11:40
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, akkor megnézem én is használtan :)
2013. jan. 18. 11:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia, nekünk is van egy nagyon jó, Bambino world márkájú, kék tetővel. Tavaly ilyentájban született a pici fiam, de mire tudtunk volna sétálgatni vele, (mert februárban végig nagyon nagy hó volt) addigra a nagyobbik gyerek alig akart beleülni, mert mindig motorozni akart, kb 5-6x használtuk. :)

A hátsó ülése vízszintesig dönthető, az elsőbe ülhet a nagyobb gyerek, a váza kicsi, összecsukható úgy mint egy esernyőkocsi, nagyon könnyű, az egész kocsival jó közlekedni, elfér a boltban- szóval én emiatt szerettem nagyon, sajnáltam is, hogy nem sokat használtuk.

Ha érdekel, eladó a mienk is, szívesen küldök róla képet.

Árban kb feleár. :)

2013. jan. 18. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!