30 ezer Ft-ig milyen babakocsit tudtok ajánlani újszülött kortól?
Figyelt kérdés
Már ha van egyáltalán normális, ilyen árban...2016. júl. 25. 11:31
31/37 anonim válasza:
Hát ha a Kunert veszed azt nem fogod tudni a másodikra felcipelni. Ha van babakocsi tároló akkor persze nem gond.
De egyébként attól még mert nem olyan drága egy babakocsi nem fog szétesni, és nem kell szervízre költeni, csak egy drágábbat kényelmesebb használni.
32/37 anonim válasza:
Bolygokerekest könyebb tolni...amugy ki lehet fogni szinte ujat 340 ért,ne gondold h a használt az minden esetben lestrapált.Gondolj bele,te megveszed 30ért az ujat,ugyanazt hasnáltan féláron kifoghatsz ami kifogástalan állapotú,tehát ahogy én is kifogtam a 100ezres babakocsit 30 ért,bármi lehet,nekem graco quattro tour van,és a kerekein még a kopás se látszott ugy adták el!!minden tartozékkal,itt ugye ha a hordozót kocsiban használod nem mindegy milyen,a kunertnek nem egy ADAC tesztes a hordozója de a graco az biztonságosabb,mélyebb is és jobban védi a babát.
34/37 anonim válasza:
Jó nagy tahó a férjed, 30 ezerért minőségi új babakocsit nem kapsz.
37/37 anonim válasza:
Szia! Ez csak picivel több!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!