Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 30 ezer Ft-ig milyen babakocsi...

30 ezer Ft-ig milyen babakocsit tudtok ajánlani újszülött kortól?

Figyelt kérdés
Már ha van egyáltalán normális, ilyen árban...
2016. júl. 25. 11:31
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
83%

Ezt pont tegnap találtam.

Újszülött kortól ajánlják, mert teljesen dönthető.

[link]

Pierre Cardin, igaz 32.000 Ft, de szerintem a célnak megfelel, ha nem napi 8 órában fogod benne tologatni, hanem csak úgy átlagosan.

2016. júl. 25. 12:08
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
2016. júl. 25. 12:10
 13/37 anonim ***** válasza:
69%
Mivel téli lesz,én mindenképp olyat vennék,amihez mózes is tartozik.
2016. júl. 25. 12:22
 14/37 anonim ***** válasza:
2016. júl. 25. 12:23
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

A kunert típusú sokkal teliesithetobb. Pokrócot teszel bele, bundazsakot, és tuti nem fázik.

E használtan vettem, egy Bergon márkájút, teljesen jó volt annó a fiamnak. 8 hónapos volt, mikor lecseréltuk egy lapra csukhato Safety babakocsira.

2016. júl. 25. 12:27
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk ilyen van (csak uniszex színben), úgy emlékszem 35 000 volt leértékelve újonnan.

[link]

Nem fogok hazudni, nem a legjobb babakocsi a világon, de a gyerekemet kiszolgálta. Fix kerekű, viszonylag nagy babakocsi, úgyhogy a vásárlás nem túl örömteli vele, a kanyarodás ne olyan egyszerű, mint egy bolygókerekessel, de stabil és bármilyen úton elmegy, jól rugózik (nekünk ez fontos szempont volt). Mint írtam végig szolgálta a lányom, a kistesónak se tervezünk újat venni, remélem őt még kibírja. Van hozzá mózes, így újszülöttnek tökéletes (sokkal egészségesebb, mint a kagylóülés) és sport kocsivá is alakítható, úgy is sokáig használtuk és jól téliesíthető. A tolókar átfordítható, így nézhet feléd is, később meg az út felé. Szóval vannak ennél bőven jobb babakocsik, én is tisztában vagyok vele, de ha ennyit szántok rá és újat szeretnél, akkor ajánlom, mi összességében elégedettek voltunk vele.

2016. júl. 25. 12:28
 17/37 anonim ***** válasza:
73%

[link]

ezzel már el lehet bohóckodni, mondjuk ezek az olcsó kocsik biztosan nem azért vannak, hogy megkönnyítsék az életedet :D

de hát, ha a férjed azt mondja...

nekem nagy korkülönbség van a gyerekeim között, elsővel hasonló volt, akkor ezek voltak a csúcs modernek. első dolgom volt kidobni amint felült a gyerekem :) annyira vacak volt, kb mint az elhasznált bevásárló kocsi, mindenhol elakadtunk, a kereke kiesett, agyereknek kényelmetlen volt, tényleg nem is láttam benne, mert a kupla még ki is takarta a babát, brrr.

most ugyan sok pénzt nem akartam rászánni, mert 1-2 évig fogjuk használni, de tényleg jót akart5am venni, így használtan 60E-ért vettem egy amúgy 200E-s babakocsit és egyelőre nem bántam meg :) ha kocsival megyünk valahova, csak kikapom a hordozót és rápattintom a vázra, ha valakihez megyünk, csak lekapom a mózest a kocsiról és bemegyek vele anélkül, hogy felkelne, nem kell nagy szatyrokat cipelni mert hatalmas a kosara, tele van tárolóval, látom, úgy fordítom ahogy akarom :)

2016. júl. 25. 12:33
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Sport babakocsiba nem rakhatsz újszülöttet, csak majd ha már tud ülni 7-8-9 hónapos korban.

Csak olyat használhatsz az elején ami teljesen vízszintesen dönthető, a többi tönkreteszi a gerincét.

2016. júl. 25. 12:35
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Mi ezek közül választottunk, a brendonosnál maradtunk, a nagy kerekei miatt, jobban bírja a felénk lévő köves utakat, meg jó nagy, lehet bele plédet rakni, bundazsákban sem kényelmetlen a kicsinek.

A fiamnak is hasonló volt 7 éve, az symbaba volt, de eladtuk helyhiány miatt, mert tudtuk, hogy nagy korkülönbség lesz a 2 gyerkőc között.

Kunertet szerettem volna először, de nagyon sok negatív kritikát olvastam róla, így maradt a tourago.

2016. júl. 25. 12:51
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam vele, hahhh mit nekem százezres babakocsi, nem kell az. Hát, százezres tényleg nem kell, de még ha egy két tízest rááldozok, nem lett volna ez a kínszenvedés hónapokig. Így csak annyit tudok mondani, h milyet NE vegyél: Bertoni combi, az egy istenátka, de tényleg. Mikor én vettem, még 30 alatt volt, fogalmam sincs most mennyi, de sokkal többet nem is ér, még annyit se :P. Szóval a mai eszemmel azt mondom, áldozz rá inkább kicsit többet, vagy nézz szét a használtak között.

Ja, itt megjegyezném ugyanakkor, hogy az olcsó esernyőkocsinkkal ugyanakkor maximálisan meg voltam elégedve. Azt 10 ezerért vettük a brendonban (nem bertoni), remekül működött, egy álom volt ahhoz a vacakhoz képest, ami repült, ahogy a gyerek megfelelő korba ért...

2016. júl. 25. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!