Ikreknek újszülött kortól, kicsi, esernyőre csukható babakocsit milyen típus vált be nektek?
Nekem ikreim vannak, és hasonló volt a helyzet a tiétekhez.
Mi első körben könnyű sport babakocsit vettünk (Peg Perego Aria Twin), nem esernyős, csak lapra csukható, de szuper könnyű, 9 kg. Elvileg újszülöttnek is jó, de nem volt jó nekik, mert csak nyeklettek benne, icicpicik voltak, két kiló fölött, nagyon nem volt jó, úgyhogy vettem egy mélykocsit az első hónapokra a sétákhoz. Az iszonyú jó volt, hatalmasakat aludtak benne együtt, persze autóba nem tudtam tenni, ha vittem a nagyot suliba, bizony a hordozókban vittem be a két kicsit :) sokat izmosodtam.
Ismerős ikreseknek MacLaren Twin Technojuk volt, az is könnyű, strapabíró, ráadásul esernyőre csukható, de ők se szerették újszülöttekkel, csak dőltek benne jobbra-balra a gyerekek. A MacLarenbe vannak már hurdozható mózesek, még azt lehetne.
Amikor enyémek már nagyobbak lettek, 7-8 hónaposak, akkor tudtam őket áttenni az Ariaba, hát akkor szuper volt, kitágult a világ :)
Szóval szerintem amíg picik, mélykocsiban, vagy min. mózesben gondolkozz, mert az ikrek sokszor még kisebbek is az átlagnál, nem lesz jó nekik egy dönthető sportkocsi.
De te már jobb helyzetben vagy, mint én négy éve; csak lesek, milyen választék van ikerkocsikból. Látok olyanokat, hogy van egy váz, amire kattinthatsz autós hordozókat vagy mózeseket ill. sportrészt is később(Jane ilyen), így könnyebb lehet a bejutás oviba, orvoshoz, már ha csak a vázat be tudod tenni az autóba, a hordozókban vannak ugye a babák. De megoldható két kézben, hátizsákkal a háton, az emberek segítenek :) Jó ikresedést, pihenj, amíg tudsz :)
A kendőzésről annyit, hogy állítólag ikrekkel is lehet, de én azt nem válaltam, de jól jött otthon a kendő, amikor a két gyerek üvöltött, az egyiket felkötöttem, a másikat felvettem, így elvoltunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!