Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 30 ezer Ft-ig milyen babakocsi...

30 ezer Ft-ig milyen babakocsit tudtok ajánlani újszülött kortól?

Figyelt kérdés
Már ha van egyáltalán normális, ilyen árban...
2016. júl. 25. 11:31
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Nekem a Kunert babakocsi nagyon tetszik, nem sokkal drágább mint 30 ezer, mindenképp megmutatom férjemnek!!
2016. júl. 25. 13:44
 22/37 anonim ***** válasza:
Nekünk Kunert volt, kb 40
2016. júl. 25. 13:47
 23/37 anonim ***** válasza:

Nekünk Kunert volt, kb 40 ezerért vettük.

Hátránya hogy nehéz vele kanyarodni és hogy baromi nagy, nehéz kocsi, még összecsukva is jó sok helyet foglal.

De ezeket leszámítva megfelelt. Lábzsák viszont jó ha van hozzá főleg ha téli baba. Mi 8 hónapos koráig használtuk ezt, aztán lecseréltük könnyű esernyő kocsira.

2016. júl. 25. 13:48
 24/37 A kérdező kommentje:
2. emeleten lakunk és lift nincs, de nekem a Kunert tetszene. :)
2016. júl. 25. 13:52
 25/37 anonim ***** válasza:
72%
Hát, ez nehéz menet lesz, arra készülj fel hogy végig fogod átkozódni az egész babakocsizást. Vagy mond a férjednek, ő nem engedett normális kocsit, tolja ő, majd rájön az első pár padkánál vagy mikor fel kell cipelni az emeletre a nehéz kocsit a szintén nehéz, beöltöztetett gyerekkel.
2016. júl. 25. 14:19
 26/37 anonim ***** válasza:
Ha van lent babakocsi tároló, akkor nem para. Mi 3. emeleten lakunk, nekünk is hasonló babakocsink volt, mint amilyet kinéztél. A babát simán le és föl lehetett vinni a textilmózesben.
2016. júl. 25. 14:40
 27/37 anonim ***** válasza:
76%
Hát ennyiért újat szerintem lehetetlen, max olyat ami csak egy mózesszerüség amit tudsz fél éves koráig használni vagy nem bolygókerekű és akkor ráncigálhatod. Szerintem mutasd meg a férjednek a neten a babakocsiárakat, hátha átgondolja.
2016. júl. 25. 15:30
 28/37 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban megérné egy jó minőségű használt, mint egy vadi új, de használhatatlan. Én a helyedben körülnéznék a használtak között.
2016. júl. 25. 15:32
 29/37 anonim ***** válasza:
51%

[link]

[link]

[link]

[link]

Én ezekből válogatnék. Igaz hogy használtak, de én azt mondom, ha csak ennyi pénzetek van, akkor inkább egy jobb minőségű használt, mint egy olyan új, ami pár hónap alatt szétesik, és többet kell szervízre költeni, mintha vettetek volna egy középkategóriásat. Márpedig az olcsó kocsiknál gyakori a keréktörés. Ezek közül pl a qunny buzz szinte ajándék ennyiért.

2016. júl. 25. 15:58
 30/37 anonim ***** válasza:
75%

most látom, sikerült ügyesen linkelnem:-D.. ezekre gondoltam:

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. júl. 25. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!