Ciki a drága babakocsi? Ha nem akarom eladni a babakocsinkat, elajándékozhatom?
Mindig segélyszervezeteknek vagy a doki által ajánlott rászoruló családoknak szoktuk odaadni a gyerek kinőtt cuccait, a már nem használt játékokat, könyveket. Eladni nem szoktam őket, igyekszem segíteni másokon, ha tudok.
Van viszont egy 2,5 éves, egy gyereket kiszolgált babakocsink, jó állapotban, aminek újonnan elég borsos az ára (500e). A doki szerint ezt ne adjam rászorulóknak, mert túl nagy ajándék és feltűnő lenne a környékükön és ők járnának rosszul.
Ti mit gondoltok? Szerintem egyáltalán nem gáz odaadni, ha szívesen adja az ember. (Sajnos egyik barátnőmnek sincs kocsira szüksége már, tárolni meg nem akarom.)
Ez csak a stokke kocsi lehet mert annak van olyan tervezése hogy mindenki meglátja tudja, hogy drága kocsi. Stokke pont erre tervezte, hogy messziröl lehhesen látni, hogy drága és aki használja az villogjon vele.
Stokket nagyon szeretem, nekünk is van rengeteg(minden gyereknek szék és egyéb dolgok) termékünk tölük. De a babakocsit pont a feltünösége miatt nem vettük meg.
Habár nekünk tényleg nincs anyagi problémánk, még is a dolgok nagyrészét eladtam. Ami pont ezért mert nagyon drága volt, megvártam míg valakinek babája született és oda adtam. ès ami végén megmaradt elajándékoztam rászoruloknak.
Én megkérdezném a barátaimat, hogy nincs e valamelyik ismerosuknek szuksege egy babakocsira.
Én is egyébként mindent ingyen odaadok ( a 700 euros bebe confort autosulést is)..kicsi off. Pont most néztem az egyik facebook-os oldalat, és tiszta szégyen, hogy egyes emberek olyan dolgokat árulnak tobb ezer fortintért, amit más pl. már régen kidobna..vagy ingyen odaadna. Szerintem inkább ez a ciki, és nem az, hogy egy jo minoségu babakocsit elajándékoznál.
Megoldom a gondod, add el nekem potom pénzért:) Te jól jársz, mert leveszem a gondot a válladról és még fizetek is érte, h ezt megtehessem. Nekem meg lesz egy babakocsim.
Nem érdekel, h Stokke vagy nem. Írta itt valaki, h biztos h az:/ Az ő baja, ha csak ezt az egyet jegyezte meg, mint drága babakocsit. Rengeteg más is van ebben az árkategóriában.
óóó én örülnék neki :(
4 gyerkőcöm van, szerintem nem ciki, add oda nyugodtan, ha a szíved azt diktálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!