Linkelnétek fiús babakocsi képeket? Nem túl drága babakocsira és normális kinézetűre gondoltam.
Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 13:48
1/9 anonim válasza:
Mennyi az a nem túl drága? Minőségit olyan 50 ezertől érdemes nézni használtan.
Nekünk ilyenünk van, már a második gyerkőcöt szolgálta ki:
2/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk tako drifter vagy bergon tipusú babakocs.
2014. márc. 16. 14:06
4/9 lcs válasza:
ja, hát kérdés, hogy 3 funkciós kell, vagy 2, vagy csak egy :))
5/9 anonim válasza:
Ha tudod, hogy tako vagy bergon babakocsit szeretnél akkor mi a kérdés? Az első válaszoló jól írta a nem túl drága elég relatív kifejezés. Mi is Abc Design Cobrát veszünk a fiunknak fekete-szürke színben. A nagyon olcsók között is kifoghatsz egy jót, de elég kicsi rá az esély. Én is reálisnak tartok egy Cobrát használtan 50.000 ért. De ha te csak 30-at vagy még kevesebbet szánsz rá akkor reménykedj, hogy pont te legyél az a szerencsés akinél minden oké lesz és nem "esik szét" a kocsi.
6/9 anonim válasza:
Első. Szerintem ez a babakocsi ocsmány.
7/9 anonim válasza:
Utolsó, ízlések és pofonok. Neked melyik tetszik akkor? Mi tökéletesen meg vagyunk vele elégedve, kényelmes a kicsinek, könnyű és jól irányítható, elfér az autó csomagtartójában is.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Mi ilyet vettünk, barna-zöld kombóban, 30.000-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!