Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Titeket nem zavar, hogy alig...

Titeket nem zavar, hogy alig láttok valamit a gyerekből, amikor a sportrészben ül?

Figyelt kérdés

Egyből megszoktátok?

Nekem valahogy elsőre rossz és furcsa érzés, hogy konkrétan csak a feje búbját látom; nem tudom, hogy mikor süt a szemébe a nap; nem látom, hogy mikor alszik el; van-e valami problémája... A pici is csendben utazott. Velem szemben mindig magyaráz, mutogat, produkálja magát.

Egyedül vagyok, vagy más is volt így?

2016. jún. 1. 21:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

De, engem zavar. Viszont őt nem, sokkal jobban elvan benne.

A kupolát nem nyitom fel, tudunk azért beszélgetni így is, de azért sokszor kapom magam azon, hogy mellette megyek a kocsinak, és egy kézzel tolom, hogy lássam az arcát.

2016. jún. 2. 11:06
 12/17 A kérdező kommentje:

Kb. mint aki lefagyott, úgy nézett kifelé. Nem mosolygott, nem játszott. Amikor visszafordítottam, egyből nevetett, mókázott. Nem hinném hogy az én igényem dominálna, hisz őt figyelem. Időnként teszek majd egy-egy próbát, de nem erőltetem, hogy "szokja".

Egyébként így is lát mindent, mert nem száguldunk, plusz gyakran megállunk, hogy megnézzünk valamit, ami érdekes.

2016. jún. 2. 11:09
 13/17 anonim ***** válasza:
"Szerintem, !!ha azt látod, hogy jó neki kifelé!!, akkor ne a te igényeid diktáljanak elsősorban."
2016. jún. 2. 12:03
 14/17 anonim ***** válasza:
20%

De, zavarna, ezért nem is fordítom kifelé. Egyébként a babának is jobb, ha téged lát, mert ha kifelé fordítva viszed, idegileg, pszichésen nagyon elfárad.

[link]

2016. jún. 3. 10:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem cáfolom a kutatás eredményét, de a cikk a gyermek-szülő kommunikációt kiemeli. Tehát nem biztos, hogy ami neked és a babádnak jó/rossz, az másoknak is...

Fogadd el.

2016. jún. 3. 10:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Én aztán elfogadom :D Nem is értem, miért kellett erre külön figyelmeztetni :) Csak gondoltam, mutatok egy másik aspektust is. Amúgy nem gondolom, hogy kimondottan ártalmas lenne kifelé fordítani, csak nekem szimpatikusabb az a megoldás, ha felém néz.
2016. jún. 3. 12:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Azt hiszem én eddig is azt hangsúlyoztam, hogy figyelni kell a babát...

De képzeljétek el, hogy milyen lelki terror lehet, amikor kerón viszem hátul, nem tudok rá figyelni a forgalom miatt,hangzavar van és még nem is lájuk egymást.

Vagy vezetés közben...

2016. jún. 3. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!