Titeket nem zavar, hogy alig láttok valamit a gyerekből, amikor a sportrészben ül?
Egyből megszoktátok?
Nekem valahogy elsőre rossz és furcsa érzés, hogy konkrétan csak a feje búbját látom; nem tudom, hogy mikor süt a szemébe a nap; nem látom, hogy mikor alszik el; van-e valami problémája... A pici is csendben utazott. Velem szemben mindig magyaráz, mutogat, produkálja magát.
Egyedül vagyok, vagy más is volt így?
Legelöször picit fura volt. Úgy 2 napig:)
De a lányom nagyon sírós lett a babakocsiban s mikor a hordozóról 6 hósan váltottunk sportrészre és nem engem bámult hanem a "tájat" egyből csend lett! Nos azóta is Imád babakocsiba utazni
:)
Amúgy látom mikor hova, h süt a nap, azt is, h mikor álmos mikor alszik el és ugyanúgy tudunk beszélgetni:)
Mi így szeretjük..;) föleg a leány. Meg hát most miért engem nézzen mikor annyi látni való van számukra ;)
Azt gondoltam, hogy engem is zavarni fog, olyan 7 hónapos kora körül fordítottam kifelé a sportrészt. Én szinte sosem nyitom ki a kupolát, így állandóan látom. Szinte mindenhol megoldható amerre járunk, hogy épp az árnyékos oldalon legyünk, ha nem,akkor 5 percig felnyitom, nem történik semmi.
Volt, hogy nem vettem észre, hogy elaludt, vagy csak bambul, de szerintem mindegy is. Ha baja van úgyis hangot ad neki.
Szerintem sokkal jobban élvezik a gyerekek ha kifelé nézhetnek, és ha nagyon nem akarod a kupolát használni, a napsütésre megoldás lehet a kocsira szerelhető kis napernyő.
Köszi, mindenkinek ment a zöld.
Őszintén, én még visszafordítom. Majd ha látom rajta az igényt, akkor lesz kifelé. Egyelőre jobb így mindkettőnknek. Most még egyébként is sokat alszik kocsiban.
7-es vagyok. Én nem láttam rajta az igényt, mert nem tudta, hogy mi is hiányzik neki...
Szerintem, ha azt látod, hogy jó neki kifelé, akkor ne a te igényeid diktáljanak elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!