Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Titeket nem zavar, hogy alig...

Titeket nem zavar, hogy alig láttok valamit a gyerekből, amikor a sportrészben ül?

Figyelt kérdés

Egyből megszoktátok?

Nekem valahogy elsőre rossz és furcsa érzés, hogy konkrétan csak a feje búbját látom; nem tudom, hogy mikor süt a szemébe a nap; nem látom, hogy mikor alszik el; van-e valami problémája... A pici is csendben utazott. Velem szemben mindig magyaráz, mutogat, produkálja magát.

Egyedül vagyok, vagy más is volt így?

2016. jún. 1. 21:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Én sem szeretem úgy vinni. Nekünk forgatható, így sportrészben is velem szemben ül. Mi sokat beszelgetünk közben, megallunk és megbeszéljük, hogy miket látunk, ezt is nagyon akadàlyozta, amikor kifelé nézett. (Espiro vector air kocsink van).
2016. jún. 1. 21:15
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Engem nem zavart. Azt fel tudtam mérni, hogy belesüt-e a szemébe a nap, mert látom, hogy honnan süt, és látom, hogy meddig ér a kupola. Ha problémája vol, akkor azt hangosan jelezte, így ilyen gond sem volt. Azt meg láttam rajta, hogyha álmos. Amúgyis rá-ránéztem közben-közben.
2016. jún. 1. 21:28
 3/17 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem én sose fogom átfordítani a kormányt, jobban szeretem ha látom és tudunk is kommunikálni.
2016. jún. 1. 21:29
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte zavart. Én is szembefordítottam, de szegénykém állandóan kicsavarodott és hátrafelé nézett úgy, mert már jobban szeretett volna nézelődni mint szemben lenni. Így kifelé fordítottam végül. Pár nap alatt megszoktam. Kommunikálni tudtunk ugyan úgy. Én is ezektől féltem amiket írtál, de hozzá lehet szokni.
2016. jún. 1. 21:44
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Legelöször picit fura volt. Úgy 2 napig:)

De a lányom nagyon sírós lett a babakocsiban s mikor a hordozóról 6 hósan váltottunk sportrészre és nem engem bámult hanem a "tájat" egyből csend lett! Nos azóta is Imád babakocsiba utazni

:)

Amúgy látom mikor hova, h süt a nap, azt is, h mikor álmos mikor alszik el és ugyanúgy tudunk beszélgetni:)

Mi így szeretjük..;) föleg a leány. Meg hát most miért engem nézzen mikor annyi látni való van számukra ;)

2016. jún. 1. 23:26
 6/17 anonim ***** válasza:
Mikor nagyobb lett a fiam, akkor már nem akart úgy utazni, hogy felém néz, hisz sokkal több mindent látott, ha a másik irányba volt fordítva. Azt látom, ha rá süt a nap, illetve ha a kupola ki is van húzva, azért ránézek sűrűn a gyerekre, hogy esetleg elaludt e, vagy hogy mit csinál. Sosem okozott gondot.
2016. jún. 2. 07:01
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondoltam, hogy engem is zavarni fog, olyan 7 hónapos kora körül fordítottam kifelé a sportrészt. Én szinte sosem nyitom ki a kupolát, így állandóan látom. Szinte mindenhol megoldható amerre járunk, hogy épp az árnyékos oldalon legyünk, ha nem,akkor 5 percig felnyitom, nem történik semmi.

Volt, hogy nem vettem észre, hogy elaludt, vagy csak bambul, de szerintem mindegy is. Ha baja van úgyis hangot ad neki.

Szerintem sokkal jobban élvezik a gyerekek ha kifelé nézhetnek, és ha nagyon nem akarod a kupolát használni, a napsütésre megoldás lehet a kocsira szerelhető kis napernyő.

2016. jún. 2. 07:04
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszi, mindenkinek ment a zöld.

Őszintén, én még visszafordítom. Majd ha látom rajta az igényt, akkor lesz kifelé. Egyelőre jobb így mindkettőnknek. Most még egyébként is sokat alszik kocsiban.

2016. jún. 2. 08:20
 9/17 anonim ***** válasza:
51%

7-es vagyok. Én nem láttam rajta az igényt, mert nem tudta, hogy mi is hiányzik neki...

Szerintem, ha azt látod, hogy jó neki kifelé, akkor ne a te igényeid diktáljanak elsősorban.

2016. jún. 2. 08:25
 10/17 anonim ***** válasza:
65%
Ha majd nagyon kapálódzik, hogy ő szeretne dolgokat nézni szemből, átteszem. De velünk szemben szokott utazni, ahogy a hordozóban is volt.
2016. jún. 2. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!