Lehet nélkülözni a babakocsit a pici fél éves koráig? Szívem szerint inkább hordozóban magamon hordanám amég kicsi, de mivel első baba lesz, nem tudom mennyire fontos a kocsi megléte.
Egy travel system babakocsi mindenképpen hasznos, 5 hónapos koráig simán elvan a mózeskosár részében, utána pedig a sportrészben.
Vannak akik a monstrum kocsikat annyira nem kedvelik, és inkább könnyebb szerekezetű sportkocsit vesznek amire lehet mózeskosarat tenni. Pl: Bugaboo Bee vagy a MacLaren.
Én személy szerint kirándulni egyáltalán nem szerettem, se babakocsival se anélkül mert én irtózom a természet ennyire közelségétől hogy kullancsok, bogarak, pókok lepkék stb jönnek mennek körülöttem, én absz. városi ember vagyok.
Így én is a könnyebb egy mozdulatos babakocsikat kedvelem.
De 2 éves korig simán kell, mert azért még egy kétéves is elfárad ha ha pár utcát mész is vele.
Angliában 2,5-3 éves korig szoktak babakocsit használni.
A hordozókendő van akinek bejön van akinek nem, mi egyszer próbáltuk kölcsön kendővel és utáltam, még kengurut sem vettem egyszerűen én szeretem ha a baba lába lóg, a testét tartaj a kenguru szerintem valahogy nem lehet jó a vérkeringés a baba lábában.
De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!