Csak velem szemben hajlandó utazni a babakocsiban. Másnál is volt ilyen?
Figyelt kérdés
Meddig tartott? Mikor "nőtte" ki?
8 hónapos, érdeklődő, élénk baba, de menetirány szerint nem szeret utazni (sír). Ha velem szemben van, akkor vigyorog, aranyosan produkálja magát és könnyen el is alszik. Megfordítva viszont cirkusz.
A védőnő szerint (is) a szep.szorongás első felvonását éli, azért ilyen.
Másnál jelentkezett ilyen formában?
Nem okoz gondot, csak annyiban hogy könnyebb kocsira váltanék, de így nem tudok, mert az már nem negfordítható.
2016. máj. 3. 17:47
1/6 anonim válasza:
Nekem alapból, születése óta utálja a babakocsit úgy, ahogy van. Ezért cipelem kenguruban... :-)
2/6 A kérdező kommentje:
Az elején cipeltem én is, de ~9 kilót már nem megy.
2016. máj. 3. 17:51
3/6 anonim válasza:
Az enyém is 8 hónapos vettem én naív egy könnyű sportkocsit, hogy majd milyen jó lesz.. aha.. ugyanígy jártunk. Annak se lehet a karját átfordítani. Mostanában mászik az ölembe állandóan amikor a földön vagyok vele, ha meg mennék pl fürdőbe jön utánam. Úgyhogy nekem is az jutott az eszembe, hogy talán a szeparációs szorongás miatt nem szeretne menetiránnyal szemben utazni.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, ő is sokkal gyakrabban felkéredzkedik, mint korábban. Ha kimegyek a szobából, sír, ha visszamegyek már attól megnyugszik, nem kell tovább vigasztalni (ő még nem igazán tud utánam jönni).
2016. máj. 3. 20:03
5/6 anonim válasza:
Az én lányomnál semmi köze nem volt a szeparációs szorongáshoz. Soha nem engedte, hogy menetirány szerint toljam, úgy csak dobálta magát, felém akart fordulni.
Mostmár bezzeg simán hátat fordít nekem és otthagy az utcán, 22 hónapos
6/6 anonim válasza:
Az én kislányom is ilyen volt. Kb 1 éves volt, amikor bekerültem a kórházba 1 hétre intenzív osztályra, nem láthatott látogatási tilalom miatt. Előtte fordítottuk meg a kocsit, addig nem volt vele ilyen gond. Utána viszont nem maradt meg benne, csak úgy, ha visszafordítottuk. Látnia kellett ahhoz, hogy nyugodt legyen. Hiába beszéltem hozzá, amikor háttal volt, nem segített, dobálta magát. Már 2 éves múlt, nem használunk babakocsit, de pl a kocsiban az ülésben is csak úgy marad meg, hogy tettünk egy tükröt vele szemben, amiben én őt, ő engem lát. Ő még háttal ül, Angliában és Amerikában így is szokás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!