Miért van az, hogy kisbabám (6 hós) se babakocsiban se autósülésben nem hajlandó lenni és visit?
Dehogy! Sokunknak ilyen a babája. Ma is láttam egy anyukát, aki visszafelé ölben hozta a kisfiát és tolta az üres kocsit. Vagy te voltál? :)
Szinte mindig találkozok hasonló esettel. Sok baba nem szereti. Az enyém sem. A mózest pl száműztük. A hordozóban még el-el van, de van, hogy úgy visít, hogy csak akkor van el benne, ha alszik. Ma mondjuk ébren toltuk, nézelődött, majd elaludt, meg is lepődtem, semmi hiszti. Szegény anyuka meg aki jött szembe azt gondolhatta, mint te, hogy nekik milyen jó, nem sír a kocsiban, pedig dehogynem!!! A férjem nem is indul el vele forgalmasabb helyre, mert zavarja, hogy mindenki minket néz, mert szinte mindig ordít benne, ha felkel. :) Kitartást!
Nekem az első 2 hónapban a mózesban aludt és gond nélkül aludt benne a lakásban.
Addig kb. kocsival nem is vittem sehova, csak autóval és az autósülésben is aludt. Aztán kivittem a városba a mózessel, akkor már a kiságyba volt altatva és nem sírt, de egy szemet sem aludt és nem is alszik most sem.
Én száműztem a babakocsit teljesen és magamra kötve közlekedünk (9kg és alszik egy órát is így), vagy autóval. Az autósülésben szeret utazni, alszik, játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!