Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ki hány hetesen vette meg a...

Ki hány hetesen vette meg a babakocsit? Szerintetek ha 15 hetesen látok egy nagyon jó akciót, nem korai?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.
2016. márc. 15. 10:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20-24 hetes kor körül.
2016. márc. 15. 11:32
 12/21 anonim ***** válasza:
25-27. hét környékén.
2016. márc. 15. 12:04
 13/21 anonim ***** válasza:
28-30 hèt körül, de akkor màr jó ideje kinèztük a modelt, csak netröl akartuk megrendelni. Így ott nèzegettük ès amikor megtalàltuk a megfelelö színt akciósan meg is rendeltük.
2016. márc. 15. 12:15
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem vennem meg ennyi idősen .

Épp az elobb olvastam itt ,hogy egy 27hetes kismama babajanak leállt a szive. Nem vagyok negatív,nekem is babam lesz, 16hetes vagyok. De baj bármikor történhet sajnos ,ne igy legyen senkinek nem kivannam azt.

Szívem szerint megvennem en is mar,de ezzel ugyerzem nagyon ráérek meg. Legyen mindig minden rendben,a baba kocsi megvar :)

De persze kinek hogy jo. :)

2016. márc. 15. 14:08
 15/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, szomorú eset valóban de a baj 40 hetesen is megeshet. :( Akkor meg ugye már meg kell lennie mindennek.
2016. márc. 15. 14:57
 16/21 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen akció. :) Volt már itt olyan a témában, aki szintén rohant volna megvenni a kocsit, aztán itt derült ki, hogy mindig "akció" van, tökéletesen ráér hónapokkal később is. :))

Egyébként én nem vagyok babonás, a kiságyat pl. akkor megvettük, mikor még tervben sem volt, mikor vállalunk gyereket, csak azt tudtuk, hogy lesz egyszer. Kifutó volt, és ragaszkodtam ahhoz a színhez, mert olyan a mi ágyunk is. :) Azóta itt alszik benne a fiam. :)

2016. márc. 15. 20:39
 17/21 A kérdező kommentje:

Német webshopból szoktam babakocsikat vásárolni.Ez most pl.800euróról 500-ra van leakciózva,pont ezt a színt kerestem,itthon nincs is forgalomban.

Dilemmában vagyok.

Igen,baj bármikor megtörténhet nem szabad így hozzáállni,szülés közben is meghalhat a baba pl.

2016. márc. 16. 15:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyétek meg! 😉👍🏻
2016. márc. 17. 19:31
 19/21 anonim válasza:

Én is hetek óta babakocsikat nézegetek, most 16 hetes vagyok. Úgy gondolom, hogy ha baj történik, az így is úgy is bekövetkezik, ha van babakocsi, ha nincs, akkor is.

Én csak azért nem vettem meg, mert folyamatosan változik a véleményem, és nem akarom elkapkodni. Nézegetek újonnan is, de márkás, minőségi felsőbb kategóriásakat használtan is.

2016. ápr. 17. 17:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Túl korán azért nem érdemes, mert meggondolhatod. Én már nem azt venném, amit vettem 23 hetesen, akkor nagyon megtetszett és hirtelen meg is vettem, de azóta rájöttem, hogy nem lesz annyira praktikus (túl nagy, nehéz).
2016. ápr. 17. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!