Ki hány hetesen vette meg a babakocsit? Szerintetek ha 15 hetesen látok egy nagyon jó akciót, nem korai?
Nem vennem meg ennyi idősen .
Épp az elobb olvastam itt ,hogy egy 27hetes kismama babajanak leállt a szive. Nem vagyok negatív,nekem is babam lesz, 16hetes vagyok. De baj bármikor történhet sajnos ,ne igy legyen senkinek nem kivannam azt.
Szívem szerint megvennem en is mar,de ezzel ugyerzem nagyon ráérek meg. Legyen mindig minden rendben,a baba kocsi megvar :)
De persze kinek hogy jo. :)
Attól függ, milyen akció. :) Volt már itt olyan a témában, aki szintén rohant volna megvenni a kocsit, aztán itt derült ki, hogy mindig "akció" van, tökéletesen ráér hónapokkal később is. :))
Egyébként én nem vagyok babonás, a kiságyat pl. akkor megvettük, mikor még tervben sem volt, mikor vállalunk gyereket, csak azt tudtuk, hogy lesz egyszer. Kifutó volt, és ragaszkodtam ahhoz a színhez, mert olyan a mi ágyunk is. :) Azóta itt alszik benne a fiam. :)
Német webshopból szoktam babakocsikat vásárolni.Ez most pl.800euróról 500-ra van leakciózva,pont ezt a színt kerestem,itthon nincs is forgalomban.
Dilemmában vagyok.
Igen,baj bármikor megtörténhet nem szabad így hozzáállni,szülés közben is meghalhat a baba pl.
Én is hetek óta babakocsikat nézegetek, most 16 hetes vagyok. Úgy gondolom, hogy ha baj történik, az így is úgy is bekövetkezik, ha van babakocsi, ha nincs, akkor is.
Én csak azért nem vettem meg, mert folyamatosan változik a véleményem, és nem akarom elkapkodni. Nézegetek újonnan is, de márkás, minőségi felsőbb kategóriásakat használtan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!