Korai a 20. -21. héten megvenni a kiságyat és a babakocsit?
Figyelt kérdés
E hónap 31.-éig nagyon jó akcióba kifognánk ( kb 50 ezerre olcsóbban a kettőt), de nagyon gondolkodóba estem, hogy nem-e nagyon korán vennék meg. Szerintetek?2013. dec. 15. 14:52
1/9 anonim válasza:
Nem korai szerintem. És amúgy is, ha jelentősen olcsóbban kapod, ne legyél a saját pénzed ellensége! Én a 33. hétre szültem, azt hittem, van még közel két hónap, hogy mindent kényelmesen beszerezzünk. Addig csak nézegettük, hogy melyik termék tetszik, stb. Aztán kapkodhattunk a vásárlással, ágy összeszereléssel, stb. a kórházból kellett kimenőt kérnem.
2/9 anonim válasza:
Ha most ilyen jó akcióban van, akkor csapjatok le rá! Amúgy sem jó az utolsó hetekre halogatni, amikor már a hasadtól alifg tudsz mozgolódni, nézelődni, vásárolgatni.
3/9 anonim válasza:
Szerintem is vedd meg ha jó áron van.
17 hetesen vettem a babakocsit, az ágyat 21-22 hetesen a kettőn olyan 60-70 ezret spróroltam mert akkor volt akciós.
4/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vedd meg, a babakocsit mi a 19. héten vettük az autósüléssel, utána a többi cuccot szép lassan.
5/9 anonim válasza:
ha most van akció veddd meg.. sokan a születéstöl vásárolnak. söt oylat is ismerek akiknek évekkel elöbb kész vot már a baba szoba félig amire sikerültek is a babák. Ök folyamatosan vásárolgattak pedig évekig nem sikerült nekik.
6/9 anonim válasza:
Megmutatnád a babakocsit?
Mert 37 hetes vagyok, de még nem vettem babakocsit, mert nem tudom milyet vegyünk.
7/9 A kérdező kommentje:
De jó hogy így vélekedtek, mert a család le akart beszélni, hogy még ilyenkor nem szabad stb...De szerintem megvesszük, bár még alszok rá egyet. Mindjárt belinkelem, 69.990 Ft minden tartozékkal együtt, és januárban már nem lesz akció.
Ebből a bézs színű lenne :)
2013. dec. 15. 20:38
8/9 anonim válasza:
Szerintem is vedd meg nyugodtan, 27 hetes vagyok, de nekünk is megvan már egy hónapja a babakocsi, mert jó áron volt, jön a jövő héten a kiságy, és szépen apránként a ruhák, meg a többi ami kell.
9/9 anonim válasza:
Nekünk anyòsom pròbált beleszòlni ezekbe. Szerinte a szülés UTÀN kell MINDENT beszerezni a babának.
Na de mi a babakocsit 12 hetesen a kiságyat pedig 16 hetesen vettük meg,mert nagyon jò árban voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!