Hordozókendő mei-tai esetleg kenguru?
Podegibe 3 hónapost? Elég bátor.
Egy kendős, mindenhol állítható meitai a legkisebb kompromisszum.
"Podegibe 3 hónapost? Elég bátor.
Egy kendős, mindenhol állítható meitai a legkisebb kompromisszum."
Miben van különbség egy kendős pod és egy mindenhol állítható kendős MT között? Mmint a gyerek szempontjából kérdezem.
Én nem látom közöttük azt a különbséget, amiért az MT mehet, a pod pedig nem.
"A pod bodyjának szélessége nem állítható az állítható kendős MT szélességével szemben"
a pod bodyja akkora, amekkorára kötöm, pont mivel nincs derékpánt.
"Másrészt szerintem egy magát még tökéletesen megtartani nem tudó babát nehezebb is podban hátra venni, mint Mei tai-ban, mert a mei tai derékon futó vbízszintes pántjai adnak egyfajta biztonságot azért."
kendőnél sincs derékpánt, újbabákat is lehet mégis hátra is rakni batyuba.
"MT-ban elöl is lehet hordozni, podban ilyet még nem láttam, de elképzelhető, hogy lehetséges."
én ugyanúgy raknám előre is, mint a mt-t. szerintem simán. igaz, ezt még csak játékbabával próbáltam... háton meg 4,5 évessel.
A pod magasságát tudom állítani a kötéssel (gyerek feneke alatt kötöm meg, így a nyakától/hónapljától a feneke aljáig ér) nem a szélességét, az adott.
Batyuba becsomagolva veszem hátra a magát még megtartani nem tudó gyereket, ami a derékpántnál sokkal biztonságosabban körbeöleli, tehát nem is hasonlítható a mei taihoz vagy podhoz.
De senkit nem akarok róla lebeszélni, a pod remek eszköz, nekem is van. Itt most csak arról volt szó, hogy 3 hónapos babánál, ha nem szövött hordozókendő vagy szövött karikás kendő, akkor mi a legjobb alternatíva, és én erre írtam, hogy inkább egy jó kendős mei tai, a pod pedig kicsit később lesz jó szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!