Hordozókendő mei-tai esetleg kenguru?
3 hónapos babának szövött kendő, hosszúkendő vagy karikás. néhány hónapon belül belenőhet már a mei taiba is.
kengurut semmiképpen!
Nekem elég volt a youtube es a Dydimos kendőhöz adott leírás .
Kb. 5. alkalommal tokeletsen megkötötték, nem tul laza, kényelmes volt a babának is, hatamat sem húzta
4-es vagyok
Nekem is elég volt a youtube. De a csoportban pl olyat is csinálnak, hogy tesztel fel magatokról fotót, és segítenek, hogy mit kell javítani a kötésen.
Nekem bonyolultnak, hosszadalmasnak tűnt a hosszúkendőzés, de én egyrészt lusta vagyok, másrészt alapból csak áthidaló megoldást akartam az emeibabys hibrid hordozóig, olyat, amit gyorsan meg lehet tanulni és kötni is, így karikás kendőt vettem. Youtuberól megtanultam, aztán elmentem egy 25 perces minikonzultációra a hordozóházba, és szerintem tökre megéri, ott kijavítottak, hasznos tippeket adtak, és nem is volt drága. Viszont megnézhettem a többi hordozóeszközt, és majd a babával együtt fogok csak venni másikat, ha már látom, hogy melyik kényelmes mindkettőnknek.
Különben szinte mindenki azt mondja, aki kendőzik, hogy megéri megtanulni, mert végig tudod használni, teljesen a babára igazítható, és rengeteg megkötési módja van. Nekünk a férjemmel valamiért nem szimpatikus, bonyolultnak tűnik, pedig az eszemmel tudom, hogy egy csatost, vagy mei tait is meg kell majd rendesen tanulni feltenni, de szerencsére van sok lehetőség.
3 hónapos babával még tényleg vagy a karikás, vagy a szövött van, de azokból is van sokféle, esetleg egy emeibaby is, ha már tartja a fejét önállóan, de erről megkérdeznék a csoportban egy hordozási tanácsadót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!