Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Egy teljesen babakocsi-laikusn...

Egy teljesen babakocsi-laikusnak elmagyarázná valaki, hogy miért nem jó, egy ilyen egyszerű, szimpla babakocsi?

Figyelt kérdés

Látom az ilyen 100-150 ezer fölötti babakocsikat és nem értem tényleg, hogy miért olyan rettentő drágák? Mit tudnak??

Én olyat szeretnék, amihez nincs mózes, hanem dönthető a háttámlája, hogy használható lehessen önmagában kisbaba kortól. Pl ilyesmi

[link]

Tényleg nem értem, hogy mivel tudnak többet azok a nagyon drága babakocsik, hisz mindegyiknek ugyanaz a funkciája, beletessszük a gyereket és guruljon, nem? Emellé tudom, hogy kell még egy hordozó, de azok nincsenek olyan vészes árban. A mózesnek semmi értelmét nem látom, ha a babkocsiba bele tudom feltetni, otthon meg kiságyba teszem, autóban hordozóba teszem, akkor az mire jó? Csak foglalja a helyet és így sincs sok hely otthon. Tényleg kíváncsi vagyok a válaszokra, és elismerem, hogy nem értek hozzá, de ledöbbent a hatalmas árkülönbség. Mivel leszek "hátrányban" ha cska egy ilyen egyszerűt veszek?

2015. okt. 15. 11:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
27%

1-es vagyok! Jól írta valaki, fontos az "anyag",hogy mennyit tesznek bele. Mennyire masszív, minőségi. Már,akinek fontos. Nekem az volt.

Ez olyan,hogy autóban is van 500 ezres, 2 milliós, meg 30 milliós. Nyilván az 500 ezres is gurul, de kevesebb "extra" van benne, mint a másik kettőben.

2015. okt. 15. 15:00
 22/26 anonim ***** válasza:
49%
Akik nullara pontoztak, azoknak miert nem hasznos a valaszom? Mert beertem egy hasznalt Bergon babakocsival? Vagy mert macis volt? A gyereket ugyan nem erdekelte, h mi van rajta kivulrol, kenyelmes volt, es erdoben sosem jartunk vele, de biztos vagyok benne, h ott is elment volna. 😊
2015. okt. 15. 19:31
 23/26 anonim ***** válasza:
71%

4 gyerkőcöm van és rengeteg kocsim volt....

Az elsőnél egy lengyel "csodával" kezdtem...volt vagy 15 kg, gyerek nélkül...2 hónapig bírtam.

Mivel mi nagyon sokat utazunk autóval az elsődleges szempont nemis a babakocsi maga volt, hanem a hordozó (autósülés) és annak az üléstesztje (ADAC) Legyen bázistalpa is (autóba bekötőtalp)

Amikor ezt kiválasztottuk, megnéztük melyek azok a kocsik amikre rápattintható (nagyon praktikusnak találom, hogy nem kell a babát felkelteni stb...)

Így jutottunk el a fix babakocsinkig, amit mózessel vettünk, mert mind a 4 baba téli volt és egy ilyen nyitott babakocsiban, mint amit linkeltél egy újszülöttet én nem jó szívvel tennék bele...

Akkor inkább a rugalmas kendő....

A "kiskocsikat" váltogattuk, de azokban is van ég és föld...tényleg rengeteg kocsink volt, de nem újonnan véve persze...

Ami maradós volt az a Quinny Zapp Xtra, Nem az ára, a márkája miatt, hanem mert mint "kiskocsi" ő tudta a legtöbbet.

Mondom: NEKÜNK:

De mivel mindenki más, mindenkinek mások a főbb szempontok, így mások az igények is.

Nem mindegy, hogy téli-nyári baba-e? Nyári babának nem kell talán a mózes, mert mire tél lesz, lesz akkora, hogy kihagyható legyen, de egy újszülöttnek szerintem fontos.

2015. okt. 15. 20:38
 24/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez pont olyan kérdés, mint bármi más tárgynál.

Csak egy hülye példát mondok: vettem a Lidl-ben egy softshell futókabátot 3-4e Ft-ért, ami állítólag szélálló, vízálló és lélegző, de izzadok és fázom benne egyszerre :) Utána vettem egy 60e Ft-os softshell kabátot is (leárazva 20e volt), amiben a legnagyobb esőt és szél sem kottyan meg. Ég és föld a kettő, pedig softshell mind.

2015. okt. 16. 09:43
 25/26 anonim ***** válasza:
Majd megérted ha lesz gyereked.Először én is vettem egy Chicco babakocsit 50000-ért,de egy év utájn eladtam,és vettem egy M&P babakocsit.Nem lehet összehasonlítani a kettőt.
2015. okt. 18. 01:58
 26/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ideje leegyszerűsíteni a dolgokat. Először is bevallom, nekem nincs gyerekem, de már szinte az összes létező weboldalt (leírásokat, kínálatot), blogot, fórumot átböngésztem. Tényleg rengeteg időt szántam rá, és a kérdezőnek is ezt ajánlanám, nem csak a gyakorikerdesek.hu-t. Nem gondolom, hogy lenne százötvenezrünk, sőt 2-3százezrünk babakocsira, ezért megnéztem az olcsóbbakat is, és hát tényleg, szinte igaz az, hogy minél drágább, annál többet tud. A plafon az volt (nálam), amikor egy olyan háromszázakárhányezrest találtam, aminek a tolókarját be lehetett húzni középre, azzal elforgatta a nő az épp aktuális feltétet, tehát nem csupán áttolta a tolókart, avagy kiemelte pl a mózest (gyerekestül :S) és megfordítva visszapattintotta, hanem középen megforgatta - két ujjal. No de vissza a lényeghez: legyenek közepesen nagy, de levehető kerekei, elsők bolygósíthatóak legyenek, ha csak dönthető a támlája, akkor tényleg vízszintesig legyen dönthető és kell textil mózes, pléd. Férjen be egy közepes csomagtartóba, ám az sem hátrány, ha dönthetőek a hátsó ülések, akkor azért könnyebb a dolog. Egy kézzel legyen csukható, a kupola teljesen takarjon, nagy-cipzáras kosara legyen, ne csak háló, levehető-mosható huzata legyen. Most mondanám, hogy nem mindenkinek vannak százezrei gyerekvállalásra, de arra meg lehet az a válasz, hogy az meg minek fog bele... na igen. Ám a "volna" kategória boncolgatása nem segít emberünkön, úgyhogy a tanácsok jól jönnek, de nagyon fontos utána olvasni ahol csak lehet.

6-osnak nagyon jó az összehasonlítása, én csak a Suzuki-Opel-Audi kitérőjétől kaparnám a falat, de ez már más téma.

2015. okt. 19. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!