Milyen babakocsit ajánlanátok?
Szerintem a válaszolóknak sokat segítene, ha megírnád, hogy neked mi a fontos. Pl.: 3 v 4 kerekű legyen, mekkora összeget szánnál rá...stb.
Tényleg nehéz dönteni a mai kínálat mellett, mi tavaly voltunk ebben a helyzetben. Mire rátaláltam a számunkra tökéletes babakocsira, már majdnem megszületett a lányunk :) (kb 3-4 héttel előtte lett meg)
De hogy válaszoljak is: Nekünk Bebetto kocsink van és most is imádom. Ha kellene, most is e mellett döntenék.
Akkor szerintem kezd ott, hogy bemész egy boltba és nézegeted, hogy mi tetszik.
Nálam pl csak 4 kerekű jöhetett szóba. (Toltam 3 kerekűt is egy ismerősnél és nekem nagyon instabilnak tűnt. Ezért is érdemes egy boltban tologatni párat, hogy mi jön be nektek.) Fontos volt, hogy a tolókar egyben legyen, a hordozó rátehető legyen a kocsi vázára, felfújható legyen a kerék és állítható legyen a tolókar magassága. Ja és ez férjen bele kb 80e-be. Nekem nem volt fő szempont a súlya, mert sokat nem kell emelgetni.
Nekünk ez a fajta van, Több szinböl es mintabol lehet valasztani. Mi nagyon szeretjük. Könnyü összecsukni, szetszedni.Van hozza mozes, hordoz es sportresz is.Mar a masodik gyerköcünket tologtjuk benne:)Nagyon strapabiro, nagy kerekei vannak,barhol lehet tolni. Es az aljan jo nagy pakolos resz van,nem kell a boltbol a nagy szatyrokat cipelnem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!