Milyen babakocsit ajánlanátok novemberi babának? Mózesre szükségünk lesz?
Babánk október végén, november elején születik majd és bevallom kissé elvesztem a babakocsi választékban.
Olyat szeretnék, ami
- babakocsi + autós hordozó (+ mózes?? a párom szerint nem kell, én nem tudom, hogy kell-e)
- nem túl nagy, kis méretre csukható (Suzuki Swiftünk van)
- bkv-n könnyen használható
- stabil
- könnyű tolni
- esetleg van hozzá szúnyogháló, esővédő
- olcsó (max. 60.000 körül)
Létezik egyátalán ilyen? Mit tanácsolnátok?
Előre is köszönöm!
én is hasonlot keresek,most a bebetto nicoval szemezek,de mózessel(anélkül 60ban van)
ami fontos nekem h sportrésszel együtt lehessen összecsukni
Még fontos lenne, hogy forgatható legyen a tolókar, hogy pici babának még lássam, ha meg nő, akkor ő lássa a világot. :)
Illetve, hogy el is férjen benne. Neki is kényelmes legyen, ne csak nekem...
Szerintem ilyen árkategóriában használtan tudsz majd venni. Én a Britax (römer) b smart 4 et ajánlom. Lapra csukhato, sajnos nem kis helyet foglal, a suzuki egesz csomagtartojat beterítené szerintem. Ehhez viszont nem kell mózes, mert teljesen ledönthető a háttámlája, van hozzá esővédő, max. Bundazsákot kell hozzá venni. Bkv-t még nem próbáltam vele, szerintem max. Segítséggel tudsz fel es leszallni.
Most akciós, 72 e ft a piros, en ezt vettem,mert unisex.
Előnyei:
- megfordítható ulőrész ( en is tolokarosat akartam, de rajottem, hogy ha megfoirditom, akkor hatul lesznek a bolygo kerekek es nehezen lehet iranyitani), nagyon konnyu, 9 kg os babammal egy pillanat
-4 kerek,elsok bolygosak, helyben megfordul
-nagy kosár
-nagy és bővíthető kupola
- 4 fokozatban dönthető a háttámlája
- állítható a tolókar
Nemcsak városban, terepen is nagyon jó. Két év gari van a kerekerire.
Autós részt és mózest ( ha akartok) használtan már lehet venni hozzà jó àron.
Ez a harmadik babakocsim,szerintem egy álom ;)
Pici babának majd kell bele babakocsi szűkítő.
Sziasztok! Köszi az eddigi válaszokat!
Ma véletlenül futottam bele ebbe a kettőbe. Mondanátok róluk véleményt? Árban belefér (szoszo), nagyon sok mindent tudnak, de szakavatott szem lehet, hogy kiszúr egy-két bibit. Pl. anyukám meg van róla győződve, hogy a kemény falú mózes nem jó, csak a puha, amit belefektetek a sportrészbe... ez mennyire igaz?
Ha jónak tűnik mindkettő, akkor inkább melyiket? Melyik a szimpatikusabb számotokra?
Előre is köszönöm! :)
Nekem szinte egyformának tűnik a kettő kocsi. Az első Raf Pol babakocsi.
Nekünk merev falú volt a mózes, mi imádtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!