Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Várjuk a 4. babát. A 4 gyereke...

Várjuk a 4. babát. A 4 gyerekes léthez milyen babakocsit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Pakolós legyen, as ok cucc miatt.

A legkisebbem most 5 éves, így elég rég jártam a "babakocsi piacon" nem követtem a fejlesztéseket :)

Az biztos, hogy egybe tolókaros kell :)

Köszi ha segítetek!

2015. jún. 24. 09:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyit szánsz rá. Nekem Graco Trekko van, én imádom mert hatalmas, van hozzá mózes hordi is, nem külön dokkolós hanem az alap részbe teheted ezeket. Tesóméknak ABC Cobra van, ez jóval drágább kocsi, szintúgy nagy kényelmes és hatalmas kosara van, ez külön dokkolós mind a 3 része. Emellett még az ABC Rodeot ajánlom, de ez sem olcsó.
2015. jún. 24. 14:10
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

100-140 között szánnánk rá, hogy tényleg jó legyen, ne kelljen cserélgetni

2015. jún. 24. 14:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Használtan is ki lehet fogni nagyon szépet, tesómék úgy vették a cobrát 50ért. Ha nem terveztek többet, én inkább használtan venném meg, de járj utána. Még az ABC Design Mamba is ilyen mint a másik két általam említett, most 89e a Brendonban akciósan. Érdemes bemenni, kipróbálni amelyik tetszik és az alapján keresni neten, mivel a Brendon az egyik legdrágább :) Sok sikert !
2015. jún. 24. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!