Milyen babakocsit ajánlanátok 2 évesnek buszozáshoz?
Minél könnyebb, annál jobb, és lehetőleg télen a hóban sem lenne utolsó, ha bírná a strapát, de (mivel nem pici babáról van szó) valami olyanra gondolnék, ami esernyőre csuható, és adott esetben egy "nagy" táskában is elfér.
Sajnos a város másik végén van a bölcsöde, ahova felvették, és a reggeli rutinnál simán bele kell ültetni,míg a buszhoz kimegyünk, ill. leszállva tovább (hogy én is beérjek dolgozni) de délután szerintem inkább sétálna.
Alapból nem mindig alacsonypadlós busz jön, hiába az van kiírva, így nem akarok megszakadni a 15+15 kilós gyerek+babakocsival.
Nekem ilyen van. Az általad említett kritériumoknak megfelel. Én nagyon szeretem, viszont nehéz beszerezni. A mienk mondjuk eladó, ha megtetszik a típus.
Én sem akarnék érte annyit adni..gondolhatod, de autó hiányában valahogy meg kell oldanunk a problémát..sajnos sem otthonról a buszmegálló, sem a "végállomástól" a bölcsi nincs olyan közel, hogy simán sétafikáljon, vagy 2 órába fog tartani az út, amit gyalogosan kell megtennünk, hisz a hónom alá nem csaphatom.
Az eddigi kocsija (tapasztalatból mondom) hogy nehéz ahhoz, hogy naponta emeljem-levegyem-együtt toljuk-vagy csak én tolom, de akkor ő meg másfelé szaladozik...
Nem részlezem, hogy ki vagyok rajta akadva, hogy a 200 m-re bölcsibe nincs hely, mert a városból minden szőlő oda íratja be a gyerekét, mert "zöld"...
nekem elsőre ez jutott eszembe, viszont kétlem, hogy hóban is tolható lenne...:(
a többi kritériumnak viszont megfelel, csak 4,5 kg az egész babakocsi.
Vagy egy Quinny Zapp vagy egy Abc design take off, persze használtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!