Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Miért nem tudok hordozni? Mit...

Miért nem tudok hordozni? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
6 hetes kislányomat próbálnám rugalmas hordozókendőhöz szoktatni, de egyszerűen képtelen vagyok normálisan magamra kötni. A kötést értem (elvileg újszülött kortól alkalmazható), minden lépést jól csinálok, videón is néztem, a leírás szerint is, elvileg úgy csinálom, ahogy kell, de mégsem jó. Az egész nem úgy néz ki, ahogy ki kéne néznie, a babám lábai nem úgy állnak, ahogy a képen lévő babáé. Nem is kényelmes neki, hamar elkezd sírni, pedig amúgy szereti, ha cipeljük, főleg így függőleges helyzetben. Ezért is gondoltam, hogy jó lesz neki a hordozókendő, de egyszerűen nem tudom normálisan megkötni, csak már elképzelni sem tudom, hogy mit csinálok rosszul. Van olyan, hogy valakire ezt nem lehet normálisan felkötni? Van egy Chicco kengurunk, amit szintén lehet már ilyen pici korban is használni, azt pl. nagyon szereti, de azt is csak az apja tudja használni, mert én kicsi vagyok és vékony, nem tudom annyira meghúzni a csatokat, hogy jó legyen. EZért gondoltam, hogy akkor nekem meg jó lesz a kendő, de nem tudom használni azt sem :( Lehet, hogy extra béna vagyok, nem tudom, de már ötletem sincs, hogy mit rontok el.
2015. aug. 20. 10:00
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Vannak hordozási tanácsadók is, akik akár személyesen is segítenek. Hordozással kapcsolatos Facebook csoportokban megtalálod őket. Keress valakit aki közel lakik és majd segít! Érdemes megtanulni, isteni dolog hordozni!
2015. aug. 20. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!