Kengurut szeretnék venni 5 hónapos kislányomnak. Tanácsot kérnék, melyik az amiben nem zsibbad el fél óra múlva? (Kirándulni is mennénk. ) Csak elől szeretnénk hordozni, de ott mindkét irányba nézhessen. Köszönöm az infókat!
A kenguru nagyon nem jó. Ültetni a babát, és túlságosan megterheli a gerincet.
Inkább horozókendőt vegyél.
:D
Tipust nem tudok mondani, de annyit igen, hogy fel ora alatt nem a gyerek zsibbad el, hanem a te hatad, foleg a derekad. Nekem sokkal jobb volt a hordozokendo. Biztonsagos, s tobbfelekeppen fel tudtam kotni, ha nagyon faradt a hatam, oldalra kotottem a csipomre.
Sajnos az alap kérdésre nem tudok válaszolni, de egy valamit szeretnék hozzátenni: a babának egyáltalán nem jó a kifelé hordozás. Nem akarom túldramatizálni hogy "tilos" meg "káros", de szerintem mindenképpen olvass utána hordozós oldalakon. (Pl [link] )
Kenguru és hordozókendő közötti átmenet a mei tai, nem annyira bonyolult megkötni mint a kendőt, de mégsem kenguru, jól tartja a babát. [link]
mi ezt használjuk :
inkább csatosat vegyél,vagy hordozókendőt,mert a kenguru nem jó a baba gerincének,sem a csípőjének. kifelé hordozva meg főleg,úgy nem lehet,akkor se ha mondják,az csak a reklám,hogy megvedd. nekem fél éves a lányom,és úgyanúgy szeret befelé hordozva lenni,főleg,hogy amúgy tök jól kilátni ebből a hordozóból,szóval hülyeség,hogy 4 hónapos kortól nem maradnak meg úgy.
a kenguruval az a baj hogy nincs olyan amiben ne zsibbadna el fél óra múlva. vagyis inkább 1 másodperc múlva. egyrészt lóg benne a lába ami a csípőnek rossz, másrészt kinyújtja a hátát ami a gerincének rossz. ennek egészséges alternatívája az ssc hordozó:
cikk alján vannak linkek konkrét márkákra
elől hordozásról annyit kell tudni, hogy 6-8 kiló fölött már nagyon megterhelő, neked. hátadnak, gátadnak. 10 perc és leszakad mindened.
kifelé nézést szintén nem ajánlják, a nem megfelelő tartás miatt rossz a babának. persze az 5 hónapos már szeretne nézelődni, erre jó megoldás ha háton van.
Nagyon köszönöm a segítségeteket, ötleteket!
úgy néz ki ssc-t veszek. A kenguru úgyis védett állat...! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!