Melyik a legjobb kenguru?
A kenguru tartása nem egészséges. Olvasd el ezt és szerintem érdemes figyelembe venni a felsoroltakon kívül ezeket a szempontokat is:
Szerintem a kérdező inkább a csatos hordozóra gondolt a leírás alapján.
Egyébként maga a kenguru sem annyira egészségtelen, mint a hogy beállítják. Én pl az ortopédust kérdeztem meg mielőtt vettem volna, a lényeg, hogy hogyan mennyit használod és mikor. Természetesen pici babának aki még a fejét testét nem igazán tudja tartani nem jó, hiszen csak csuklik benne, de egy nagyobbnak már kényelmes. Az enyém is inkább csatos hordozóra hasonlít,mint a sima egyszerű kenguruhoz,mert ez tényleg terpeszben tartja a lábát, a fejénél meg tudom támasztani (ha szükséges) és nekem is hátul keresztezett, állítható méretű mindenhol, alul felül, középen. Nekem ez picit egyszerűbb a kendőnél :), de a sima egyszerű kenguru az nekem sem jött be, kaptam egyet kölcsön, mindig attól féltem kiesik belőle :)
Ezt jó szívvel ajánlom. Elöl és hátul is hordozhatsz vele, van külön kis fejtartó mindegyiken, ha elalszik, csak felcsatolod és tartja a kis fejét, simán állítható minden paramétere, ezért nálunk pl. apa nagy kedvence, ha nem lenne muszáj, akkor is ebben viszi mindenhová, annyira imádja, ahogy hozzábújik a fiunk :) Az összes gyereknek vásárolt holmi közül ez a család nagy kedvence :)))) Nagyon szép színekben van, és használat után is jó áron tovább tudod adni, mert megbízható márka, és jó állapotú évekkel később is. Mosható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!