Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a legjobb kenguru amit...

Melyik a legjobb kenguru amit télen is lehet használni?

Figyelt kérdés

Szeretm

néák beszerezni egyet amit télen is lehet használni, de nem tudom melyik a legjobb!Köszönöm a segítséget!

2012. jan. 11. 09:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Mármint, hogy télen is használható? Nem fér be a gyerek a téli ruhával, vagy nem tudod a kabátra felvenni?

Én kenguruztam a fiammal, most kendőzök a lánnyal. Mind a kettőnek plüss- ezért vékony, de meleg- téli ruhája volt. Azzal belefér(t) a hordozóeszközbe, és a gyerekeket a kabát alá veszem, nem mondom, hogy nekem melegem lenne, mert nem hordozós kabátom van, így nyitva van a kabim, szélben fázom picit, de ha még kell a kendő, akkor így megyünk.

2012. jan. 11. 11:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Kengurut lehetőleg ne használjatok, mert nem tesz jót a baba csípőjének, gerincének, semmijének! Plusz télen macera, mert állítani kell a méretét (ha jól tudom), és állandóan bizgerálni, mert most vastagabban van öltöztetve, most kevésbé stb.

Inkább kendőt, mei tai-t vagy SSC-t vegyél (bár ez utóbbi csak 3 hónapos kortól használható). Ezek jót tesznek a gerinc- és csípőfejlődésnek, mert megfelelő pózban van a baba. És ezeket nem kell állandóan állítgatni (kivéve az SSC-t), mert mindig úgy kötöd meg, ahogy a legjobban passzol.

Ja, és a kenguruban sokkal nehezebb cipelni a gyereket, még egy márkásban is (kölcsönbe kaptunk egy vadiúj Baby Björn-t, és kb. 10 perc után már baromira kényelmetlen volt, fájt a hátam, a derekam, míg a mei tai-ban órákig simán hordozok).

2012. jan. 17. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!