Melyik a legjobb minőségű kenguru? 4 hós babának szeretnék venni Baby Björn márkát, vélemény róla?
Nincs jó minőségű kenguru. Az általad említett sem az.
Megfelelő terpesszel rendelkező hordozót vegyél, ami ebben az életkorban lehet sima kötözős mei tai, később, ha már tud stabilan ülni, vehetsz SSC-t (csatos hordozót).
Én mei tait varrattam anyósommal, ezt fiam 3 hónapos korától használtam. Imádtam. Könnyű volt felkötni, jókat tudott benne aludni, amíg én vásároltam, és nem utolsó sorban kényelmes volt neki.
Tényleg nem jó a kenguru ilyen pici babáknak.
Lóg a lába benne, ami nem jó a csípőjének.
Ha mindenképpen kenguruszerű dolgot szeretnél, akkor nemsokára piacra kerül a JePorteMonBebe legújabb hordozója: [link]
Ők leginkább rugalmas hordozókendőkkel foglalkoznak, de ezt a hordozót a csatosok kedvelőinek fejlesztik.
4 hós babának leginkább mei-tai-t ajánlanék, vagy szövött kendőt. Mivel kengurus volt a kérdésed, ezért talán még ez a fenti hordozó áll a legközelebba kenguruhoz, és remélhetőleg egészségesebb is a babának, és neked is, mint egy BB. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!