Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit jelent ha egy az ha egy...

Mit jelent ha egy az ha egy babakocsi kereke pneumatikus?

Figyelt kérdés
A Kunert Silver babakocsiról lenne szó, ezt néztem ki leendő kisfiúnknak :) de nem tudom mit jelent hogy pneumatikus kerekű :/ Tudna valaki segíteni? Esetleg valakinek tapasztalata ezzel a babakocsival?
2015. jún. 21. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Jesszusom:) Ez azért nagyon alap dolog. Felfújható, levegővel töltött egyébként.
2015. jún. 21. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
első, azért nem kell ilyen lekezelően válaszolni. hidd el én is tudnék tőled olyat kérdezni, ami alap, de te nem tudsz rá válaszolni. Remélem majd neked is így válaszol az orvos, védőnő mikor te nem tudsz valamit, és jól megaláz mint te a kérdezőt.:-)
2015. jún. 21. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:
35%

2. Ne kapd fel a vizet, nyilván tudnál a szakmádból kifolyólag olyat kérdezni, amit nem tudnék és én is tudnék tőled, de itt most nem erről van szó, a pneumatikus szó tényleg annyira általános iskolás szint, h csak megmosolyogni lehet azt a felnőttet, aki nem hallotta.

Azért segítőkész voltam és veled ellentétben én a kérdésre válaszoltam.

2015. jún. 21. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:
első, egyébként a pneumatikus azt jeleneti hogy sűrített levegővel működő, nem sima levegővel töltött:-) de akkor sem kell ilyen nagyképűen megnyilvánulni, csak mert te ezt tudtad. Én is tudtam, sőt, jobban mint te, de mégsem jelenek meg itt verni a mellem hogy hú mennyivel okosabb vagyok mint te.
2015. jún. 21. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Te legalább kigugliztad most gyorsan :D A kérdező is megtehette volna ezt, egy perc sincs az egész.
2015. jún. 21. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!