Van valakinek Tomas Hiker 4in1 Multifunkciós babakocsija? Mik a tapasztalataitok? Első babámat várom és nem tudom milyen babakocsi lenne a legjobb. Kinek mi vált be?
Bár nincs ilyenem, de válaszolok, ha nem bánod.
Összességében semmi különöset nem tud, de sok cuccot adnak hozzá.
A felfújható kerekekkel nincs gond.
Azt gondold végig, hogy biztosan ezt a bazi nehéz babakocsit akarod sportkocsinak is használni? A legtöbben lecseréljük könnyebb sportkocsira, ami összesen akkora súlyú (vagy még annyi sem), mint ennek a váza. (Ez a kocsi 15 kg a mózessel + baba.)
A hordozó csak 11 kg-ig használható! Szülsz egy nagy babát, aztán 4-5 hónaposan vehetsz egy másik hordozót.
Az előző Tomas Hikeres kérdést is te tetted fel? Első baba?
Nagy a csábítás igaz, hogy ilyen szép, minden az egyben kocsit vegyél, igaz? :)
Vedd meg nyugodtan, biztos jó kocsi, de azért ne érjen csalódás, ha 1 évesen el kell adnod az egész garnitúrát, hogy vegyél egy kicsi esernyőkocsit, ami sokkal kényelmesebb. :)
Nem vennék ilyet, mégpedig az autósülés miatt. Nekem fontos, hogy amibe a gyereket majd teszem, arról biztosan tudjam, hogy megbízható, márpedig ebben az egyetlen fogódzkodót a töréstesztes pontozás jelenti. Ezek az olcsóbb, nevenincs hordozók tuti elvéreznének a teszteken, ahogy jó pár társukkal is megesett.
Ami babahordozóban kiállja a próbát, nem nagyon van 40-50 ezer forint alatt, itt meg az egész babakocsi kerül 70 ezer forintba. Valamin biztos spóroltak, de nem egy koccanás után szeretném megtudni, hogy min... :/
Sziasztok!
Nekem ilyen kocsim van. Én imádom, bár valóban egy monstrum. Azonban én olyan helyen lakom, ahol nem árt ha szép nagy kerekei vannak a babakocsinak és jó teleszkópja. Nagyon könnyn irányítható egy kézzel, én telefonálni szoktam séta közben sokszor és úgy irányítom egy kézzel a földúton. A bevásásrlókosara is nagyon szép nagy, jól pakolható. Egyszerű a különböző részeket ráaplikálni. Én csak jót tudok róla mondani. Majdnem teljesen víiszintbe le lehet hajtani a sportrészét is, nekem most lesz 4 hónapos a babám, de már a sport részt használjuk. Szeret a hasán fekve kikukucskálni a sport részből elől a szúnyoghálón. Ott szokott séta közben nézelődni. De mindenki számoljon vele, hogy azért súlya is van a kocsinak. Nem egy könnyű darab. De én nem bántam meg, hogy ezt megvettem. Nekem nagyon - nagyon tetszetős. :-) Remélem még valakinek tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!