Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Van valakinek Tomas Hiker...

Van valakinek Tomas Hiker 4in1 Multifunkciós babakocsija? Mik a tapasztalataitok? Első babámat várom és nem tudom milyen babakocsi lenne a legjobb. Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés

2015. jún. 8. 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

köszönöm, közben vettünk kisebb sport babakocsit, és nagyobb autót :D :D

de a hiker babakocsimba most is szerelmetes vagyok :)

2017. aug. 20. 23:52
 12/13 anonim válasza:

Tudom, hogy már régi, elavult a kérdés, de csak megerősíteni szeretném azok táborát, akik voltak olyan naivak és ilyen babakocsit vettek. :-)

Imádtuk! Mindenre jó volt, amire kellett. Környékünkön nem árt, ha egy babakocsinak nagy, felfújhatós kerekei vannak. Könnyen irányítható, nekem még a szállítással sem volt gondom, de nem is mentem hosszabb távokra vele. Igaz, nem kicsi, leginkább nagy, de kényelmes, nagy kosara van, és a célnak tökéletesen megfelel.

2017. nov. 21. 15:33
 13/13 anonim válasza:

Mi kéz alól vettük szinte új állapotban.

Nagyon szeretem. 13kg jó a hordozó (13kg és 87cm lányom kényelmesen elfér benne.)

Az ültethető belső egységes mózeskosár (3fokozat) a kisfiam imádja 6hos 9kg 70cm(2600gramm 47cm vel születtem 2hettel korábban).a sport rész jó nagy kényelmes tágas. Van univerzális poverpoint tesó fellépőnk az is rögzíthető hozzá. Könnyű irányítani és jó nagy felfújható kerekei vannak. Nagy bevásárló kosár alul. Én 2gyermekkel bevásárlást,buszozast, hosszabb távokat használom. Nem nehéz bár tényleg nagy a babakocsi. Összességében szerelem első látásra babakocsi volt.

Most 6hos fiú és 2eves kislány anyukája ként imádom és nem adnám el semmi pénzért ha már csak a sport része lenne használva akkor sem maximum ha már nem kell egyáltalán babakocsi vagy nem szeretnék még egy 3.babat.

2018. márc. 2. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!